Tervetuloa IN.TUNE-allianssin tilaisuuteen “Rethinking professionalism in higher arts education” 26.4 Agorassa!

25.-26.4 IN.TUNE-allianssin pääsihteerit Tone Jordhus ja Martin Prchal ja hallintopäällikkö Dušanka Jelenković Vidović vierailevat Taideyliopistossa tutustuakseen meidän henkilöstöömme ja opiskelijoihimme sekä keskustellakseen kanssamme ajankohtaisista teemoista Allianssin tavoitteisiin liittyen. Nämä kaksi päivää tarjoavat myös erinomaisen mahdollisuuden yhteisöllemme saada tämä keskustelu käyntiin!

Vierailun viimeinen, 26.4 pidettävä sessio “Rethinking professionalism in higher arts education – current practices in the University of the Arts Helsinki” on avoin kaikille kiinnostuneille. Tilaisuudessa on kolme teemaa (á 40 minuuttia), joista kaikki liittyvät aiheisiin, joiden kanssa Allianssin työryhmät ovat aktiivisesti tekemisissä: Elinikäinen oppiminen ja työelämätaidot klo 13.30-14.10, E-oppiminen ja digitalisaatio klo 14.10-14.50 ja Sosio-ekologisesti sitoutunut muusikkous klo 14.50-15.30. Avoimen kampuksemme henkilökunta sekä Mika Autere, Mikko Seppänen ja Katja Thomson orientoivat meidät aiheisiin ja fasilitoivat keskustelua. Tervetuloa osallistumaan koko tilaisuuteen tai vain osaan siitä.

Lisäksi, IN.TUNE-allianssi juhlii ensimmäistä 100 päiväänsä, voit lukea lisää tästä ja IN.TUNE-allianssin parissa tähän mennessä tehdystä työstä Allianssin nettisivuilta. Follow the tune!