10v juhlalogo 10v juhlagif

Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

Opiskelijaliikunta

Tietoa opiskelijoille tarjolla olevista liikuntapalveluista.

UniSport pääkaupunkiseudulla

Taideyliopisto tukee läsnä olevien tutkinto- ja vaihto-opiskelijoidensa liikkumista osallistumalla UniSportin liikuntapalvelujen kustannuksiin. UniSport tarjoaa liikunnallisia elämyksiä kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille Kluuvin, Töölön, Kumpulan, Meilahden ja Otaniemen liikuntakeskuksissa ja Porthanian tiloissa.

UniSport tarjoaa kuntosaliharjoittelun lisäksi monipuolisesti ryhmäliikuntatunteja, esimerkiksi joogaa, kuntonyrkkeilyä, tanssillisia tunteja, bodycombatia, kehonhuoltoa, kuntojumppaa, toiminnallista harjoittelua jne.

UniSportilla voit käydä myös palloiluvuoroilla tai osallistua seuratoimintaan esimerkiksi kamppailulajeissa. UniSportin palveluihin kuuluvat myös hieronta, ravitsemusvalmennus, tilavuokraus ja personal training-palvelut.

Opiskelijoilla on mahdollisuus ostaa kausikortteja opiskelijakortin kuluvan lukuvuoden lukuvuositarralla tai läsnäolotodistuksella 31.7. asti. Syyslukukauden tarralla tai syyslukukauden läsnäolotodistuksella voi ostaa kausikortteja 31.12. asti ja kevätlukukauden tarralla tai läsnäolotodistuksella 31.7.asti.

Kausikortti sisältää kuntosaliharjoittelun, palloilun rento- ja pelurivuorot, ryhmäliikuntatuntien käytön ja varausoikeuden.

Kuntosali Kookoksella

Teatterikorkeakoulun kuntosali on kaikkien Taideyliopiston opiskelijoiden käytössä osoitteessa Haapaniemenkatu 6.

Liikuntapalvelut Kuopiossa

Taideyliopiston opiskelijana voit hyödyntää SYKETTÄ – Kuopion korkeakoululiikunnan palveluita.

SYKETTÄ-korkeakoululiikunta sisältää:

  • Ohjatut ryhmäliikuntatunnit, n. 60 tuntia viikossa (zumba, spinning, pumppi yms.)
  • Avoimet lajivuorot, n. 25 tuntia viikossa (salibandy, lentopallo, sulkapallo ym.)
  • Opiskelijaryhmien viikoittaiset vakiovuorot
  • Vaihtuvat liikuntakurssit ja lajikokeilut
  • Erilaiset ravitsemus- ja hyvinvointipalvelut, esim. ravitsemusneuvonta

BREAK PRO -taukoliikuntaohjelman puhelinsovellus

BREAK PRO on fysioterapeuttien suunnittelema työkalu työn tauottamiseen, ergonomian parantamiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen. Se aktivoi sinua pitämään taukoja ja muistuttaa tauoista. Ohjelma sisältää taukojumppavideoita monipuolisesti koko keholle, uusien liikuntasuositusten mukaisesti. Mukana ovat myös pilates, ergonomia ja mindfulness. Taukoliikuntavideot ohjaavat virkistävää taukoliikuntaa henkilökohtaisella ajastuksella ja ehkäisevät päätetyön haittavaikutuksia.