Miten saat Taideyliopiston kulkutunnisteen eli avaimen

Kulkutunnisteiden avulla varmistamme opiskelijoiden sujuvan liikkumisen kampuksilla. Näin saat omaan opiskelutilanteeseesi sopivan kulkutunnisteen, jolla pääset liikkumaan tiloissamme.

Tutkinto-opiskelijoiden kulkutunnisteet

Opiskelijan tiedot, tiedot koulutusohjelmasta jossa hän opiskelee ja sen pituudesta siirretään kulunvalvontajärjestelmään automaattisesti Peppi-opintotietojärjestelmästä. Tämän jälkeen vahtimestarit asettavat oikeat kulkuoikeudet.

Kulkutunnisteen voi tulla noutamaan rakennuksen infopisteestä näyttämällä henkilötodistusta. Jos olet uusi opiskelija, hae kulkutunnisteesi elokuussa tai tammikuussa sen rakennuksen infopisteestä, jossa tulet pääosin suorittamaan opintosi. Noudon jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen tunnisteen hakemisesta.

Jos tarvitset kulkutunnisteita muihin rakennuksiin, voit kysyä vahtimestareilta lisätietoa.

Avoimen yliopiston opiskelijoiden ja JOO-opiskelijoiden kulkutunnisteet

Samoin kuin tutkinto-opiskelijoilla, tarvittavat tiedot siirretään automaattisesti kulunvalvontajärjestelmään Peppistä. Vahtimestarit asettavat oikeat kulkuoikeudet ja tunnisteen voi hakea näyttämällä henkilötodistusta rakennuksen infopisteellä.

Kulkutunniste on voimassa vain kurssin aikana ja mahdollistaa pääsyn luokan ovelle, muttei itse luokkaan sisään.

Nuorisokoulutuksen opiskelijat

Samoin kuin tutkinto-opiskelijoilla, tarvittavat tiedot siirretään automaattisesti kulunvalvontajärjestelmään Peppistä, ja vahtimestarit asettavat oikeat kulkuoikeudet.

Opiskelija saa kulkutunnisteen huoltajan allekirjoituksella varustettua kulkutunnistekaavaketta vastaan vahtimestarilta. Kuittaus kulkutunnisteesta tulee opiskelijan vanhemman sähköpostiiin. Avainhallintajärjestelmään viedään kuva allekirjoitetusta kaavakkeesta, mutta itse kaavake jää opiskelijalle.

Lisätiedot

tila-help@uniarts.fi