Esiintyjäksi ohjelmatoimisto Primoon

Primo on Taideyliopiston Sibelius-Akatemian ohjelmapalvelu, joka tuottaa esityksiä yritysten ja yhteisöjen tilaisuuksiin. Opiskelijat voivat hakea Primon esiintyjiksi.

Mikä on Primo?

Primo tuottaa musiikkielämyksiä yritysten ja yhteisöjen tilaisuuksiin. Primo on Taideyliopiston Sibelius-Akatemian sisällä toimiva yksikkö, joka laskuttaa asiakasta palvelusta ja maksaa esiintyjille palkkion. 

Primon asiakkaat tiedustelevat ja tilaavat musiikkia monenlaisiin tarpeisiin ja tilaisuuksiin. Nämä ovat usein esimerkiksi ohjelmanumeroita seminaareihin tai illallisille, taustamusiikkia cocktaileille ja bilebändejä juhliin. Primon kautta saatetaan tilata myös yhdessä tekemistä työporukan kanssa, yhteislaulua eri-ikäisille osallistujille ja musiikkia teknologiatuotteisiin. 

Primon kautta tapahtuvista keikoista maksetaan palkkio ja lisäksi ne tarjoavat esiintymiskokemusta ja tilaisuuden kehittää omaa osaamista. 

Voinko hakea Primon esiintyjäksi?

Primoon voivat hakea erilaisia musiikin lajeja edustavat muusikot ja kokoonpanot. Sekä sooloesiintyjät että eri kokoiset yhtyeet ovat tervetulleita hakemaan.

Esimerkkejä Primon asiakkaiden toivomista esitysmuodoista

Sopiiko sinun tai yhtyeesi musiikki nimenomaan keskittyneesti seurattavaksi ohjelmaksi vai mahdollisesti myös taustamusiikiksi luomaan tunnelmaa? Joskus asiakkaat myös toivovat esiintyjiltä molempia musisoinnin muotoja tilaisuudessaan – esim 10 minuutin ohjelmanumero ja myöhemmin taustamusiikkia. 

Tietyissä tilanteissa asiakkaita kiinnostavat erityisesti ketterät duot ja triot, jotka instrumenttiensa puolesta pystyvät liikkumaan lavalle ja pois sutjakasti. Akustiset tai vain kevyttä vahvistusta kaipaavat pienet yhtyeet ovat näissä tilanteissa asiakkaille mieleisiä. 

Kertokaa myös projekteistanne, jotka poikkeavat tunnetuista kaavoista. Onko teille luontevaa sisällyttää esitykseen jokin osallistava elementti tai yleisön toiveiden toteuttaminen jollakin tapaa? Osaatteko vetää aktiviteetin, jossa yleisö pääsee itse musisoimaan tai vaikka tanssimaan ja kokemaan jotakin uutta? 

Miten Primon esiintyjäksi haetaan?

Hakemuksen tulee sisältää

  • nimi ja sanallinen kuvaus esiintyjästä tai yhtyeestä 
  • lista kokoonpanon jäsenistä instrumentteineen 
  • yhteyshenkilönä toimivan muusikon sähköposti ja puhelinnumero 
  • yksi tai useampi ääninäyte mp3-muodossa omina tiedostoinaan 
  • valokuva erillisenä tiedostona 

Voit sisällyttää hakemukseen myös videonäytteen. Lähetä se tällöin erillisenä tiedostona esimerkiksi Driven kautta (ei linkkinä Youtubeen tms) 

Lähetä hakemus sähköpostilla Primon tuottaja Susanna Torviselle, susanna.torvinen@uniarts.fi 

Primoon kannattaa hakeutua nimenomaan sellaisella ohjelmistolla, jota pidätte aktiivisena ja joka on saatavilla pidemmän aikaa. 

Oletko jo Primon esiintyjä?

Myös jo Primon listalla olevia esiintyjiä kannustetaan lähettämään päivityksiä itsestänne – esimerkiksi: kiinnostavathan keikat edelleen, mikä ehkä on muuttunut, mitä uutta olette kehittäneet, missä vaiheessa opintojanne olette jne. 

Primon toiminnassa fokuksessa ovat Taideyliopiston nykyiset opiskelijat ja työkokemusten mahdollistaminen heille. Tarjoamme esiintymistilaisuuksia myös jo valmistuneille Primon esiintyjille mahdollisuuksien ja kysynnän mukaan.   

Ota yhteyttä Primoon