10v juhlalogo 10v juhlagif

Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

Ilmoittaudu läsnäolevaksi 9.1. mennessä. Maksa YTHS-maksu 31.1. mennessä

YTHS-maksu (läsnä olevat kandi- ja maisteriopiskelijat)

Muistathan maksaa korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksun Kelalle 31.1.2023 mennessä. Lisää tietoa täällä: https://www.kela.fi/nain-maksat-korkeakouluopiskelijan-terveydenhoitomaksun.

Terveydenhoitomaksua ei tarvitse maksaa, jos sosiaaliturvastasi vastaa toinen EU- tai Eta-maa, Sveitsi tai Iso-Britannia. Vaikka sinun ei täytyisi maksaa terveydenhoitomaksua, voit silti käyttää YTHS:n palveluita. Lue lisää: Miten toimin, jos kuulun toisen EU- tai Eta-maan, Sveitsin tai Ison-Britannian sosiaaliturvaan?

Kevään 2023 läsnäoloilmoittautuminen

Jos et vielä ole ilmoittautunut läsnä olevaksi kevätlukukaudelle 2023, voit tehdä sen OILI-palvelussa 1.12.2022 – 9.1.2023. OILI löytyy osoitteesta https://oili.csc.fi/continuing-students/.

Jos haluat muuttaa aiemmin tekemäsi kevään läsnäoloilmoittautumisen poissaoloksi, ole yhteydessä akatemiasi opintopalveluihin ilmoittautumisaikana.

Löydät lisää tietoa lukuvuosi-ilmoittautumisesta osoitteesta https://opiskelija.uniarts.fi/ohjeet/ilmoittautuminen-lukuvuodelle/, ylioppilaskunnan sivuilta tai sähköpostitse:

-KuvA: kuva.opintotoimisto@uniarts.fi

-SibA: siba.opintopalvelut@uniarts.fi

-TeaK: teak.opintoneuvonta@uniarts.fi

Tarkistathan samalla, että yhteystietosi (osoite, puhelinnumero) ovat ajan tasalla Peppi-järjestelmässä.