Ilmoittaudu lukuvuodelle 2023–2024 10.8.2023 mennessä

Ilmoittautuminen lukuvuodelle ja ylioppilaskunnan jäsenmaksu

Ilmoittaudu lukuvuodelle 2023-2024 OILI-palvelussa. Tarvitset ilmoittautumista varten Taideyliopiston käyttäjätunnukset.

Jos olet perustutkinto-opiskelija, sinun täytyy maksaa läsnäoloilmoittautumisen yhteydessä ylioppilaskunnan jäsenmaksu. Kyseinen maksu on vapaaehtoinen jatkotutkinto-opiskelijoille. Voit käyttää suomalaisia verkkopankkitunnuksia tai luottokorttia.

Voit tarkistaa jäsenmaksun suuruuden ylioppilaskunnan verkkosivuilta. Mikäli et pysty ilmoittautumaan OILI-palvelussa, toimita paperinen ilmoittautumislomake ja kuitti maksetusta ylioppilaskunnan jäsenmaksusta salattuna sähköpostina akatemiasi opintopalveluihin määräaikaan mennessä.

Vain läsnä olevana voit suorittaa opintoja. Sinun on ilmoittauduttava läsnä tai poissa olevaksi myös siksi lukukaudeksi, jolloin valmistut. Poissa olevana valmistuminen onnistuu ainoastaan, jos olet suorittanut kaikki tutkintoon vaaditut opinnot ja jättänyt opinnäytteen tarkastettavaksi edellisen lukukauden aikana. Myös jos suoritat ulkomailla vaihto-opintoja tai työharjoittelua, sinun täytyy ilmoittautua läsnä olevaksi.

Löydät lisää tietoa lukuvuosi-ilmoittautumisesta osoitteesta https://opiskelija.uniarts.fi/ohjeet/ilmoittautuminen-lukuvuodelle/, ylioppilaskunnan sivuilta tai sähköpostitse:

Tarkistathan samalla, että yhteystietosi (osoite, puhelinnumero) ovat ajan tasalla Peppi-järjestelmässä.

YTHS-terveydenhoitomaksu

YTHS-terveydenhoitomaksun opiskelija maksaa Kelalle. Sinulle ei lähetetä laskua, vaan maksu tulee maksaa oma-aloitteisesti. Kela tiedottaa maksun maksamiseen liittyvistä määräajoista ja yksityiskohdista sivuillaan.

Terveydenhoitomaksua ei tarvitse maksaa, jos sosiaaliturvastasi vastaa toinen EU- tai Eta-maa, Sveitsi tai Iso-Britannia. Vaikka sinun ei täytyisi maksaa terveydenhoitomaksua, voit silti käyttää YTHS:n palveluita. Lue lisää: Miten toimin, jos kuulun toisen EU- tai Eta-maan, Sveitsin tai Ison-Britannian sosiaaliturvaan?