10v juhlalogo 10v juhlagif

Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

Hae Sibelius-Akatemian tukisäätiön yleistä apurahaa 23.1.2023 mennessä!

Sibelius-Akatemian tukisäätiön yleinen apurahahaku

Sibelius-Akatemian tukisäätiön yleinen apurahahaku on auki ensi maanantaihin 23.1.2023 asti. Apuraha on tarkoitettu opiskelijoille opintojen edistämiseen ja sillä halutaan tukea opiskelijoita valmistumaan tavoiteajassa.

Apurahaa haetaan Aspicore-verkkojärjestelmän kautta. Hakemuksen tulee olla perillä viimeisenä hakupäivänä 23.1.2023 klo 16.00 (Suomen aikaa). Sen jälkeen tulleita hakemuksia ei käsitellä. Lähetä hakemuksesi hyvissä ajoin, jotta vältät ruuhkan palvelussa!

Kuka voi hakea apurahaa?

Apurahaa voi hakea vain läsnäoleva tutkinto-opiskelija tai nuorisokoulutuksen opiskelija Vaihto-opiskelijoille ei myönnetä apurahaa. Apurahat myönnetään ensisijaisesti opiskelijoille, jotka ovat edistyneet opinnoissaan hyvin.

Rekisteröidy tästä verkkojärjestelmään

Rekisteröidy palveluun Uniarts-sähköpostiosoitteellasi, joka toimii samalla käyttäjätunnuksenasi. Salasanan tulee olla vähintään 8 merkkiä ja siinä on oltava vähintään yksi numero. Jos unohdat salasanan, voimme lähettää salasananvaihtolinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mihin apurahoja myönnetään?

Apurahoja myönnetään ainoastaan opintoja edistäviin tarkoituksiin. Tällaisia ovat esimerkiksi mestari- ja kesäkurssit, kilpailumatkat, opetushallinnon tutkinto, seminaarikulut ja muualla suoritettavat tutkintoon sisällytettävät opinnot. Tänä vuonna painotetaan taiteen jälleenrakentamiseen ja kestävään tulevaisuuteen keskittyviä hankkeita.

Löydät tarkemmat hakuohjeet verkkosivuilta

Sibelius-Akatemian tukisäätiön hallitus päättää myönnettävistä apurahoista huhtikuussa 2023. Kaikille hakeneille ilmoitetaan päätöksestä sähköpostitse.

Huomioithan, että Sibelius-Akatemian yleisen apurahahaun lisäksi myös valmistumisstipendin hakuaikaa on jatkettu 23.1.2023 asti.

Lisätietoa

Hakemuksen sisältö:

Sarri Vuorisalo-Tiitinen

tukisäätiön asiamies

050 476 69 61

Maksatus ja muut apurahaprosessiin liittyvät kysymykset:

Alina Tolvanen

koordinaattori

050 436 8769

Kaikki sähköpostitiedustelut:

siba.apurahat@uniarts.fi