UniSport – yliopistolaisten oma liikuntakeskus

UniSport madaltaa kynnystä liikkumisen aloittamiselle entisestään laskemalla kertakäyntien ja kymppikorttien hintoja yliopisto-opiskelijoille ja -henkilökunnalle. Lisäksi ryhmäliikuntavalikoima laajenee asiakkaiden toivomalla kamppailuhenkisellä ryhmäliikuntatunnilla.

Kymppikorttien ja kertakäyntien hinnat yliopistolaisille laskee

UniSport madaltaa nyt kynnystä liikunnan aloittamiselle entisestään laskemalla kertakäyntien ja kymppikorttien hintoja yliopistolaisille. Kertakäynnit ja kymppikortit mahdollistavat loistavan tilaisuuden löytää oma suosikkilaji ja päästä liikkumaan juuri itselleen sopivassa tahdissa. Katso UniSportin päivitetyt hinnat täältä. Treenaamalla ruuhka-aikojen ulkopuolella puolipäiväkortilla voi treenata vieläkin edullisemmin.

Uusi ryhmäliikuntatunti starttaa tammikuussa

Tammikuussa ryhmäliikuntatarjonta laajenee asiakkaiden toivomalla kamppailuhenkisellä ryhmäliikuntatunnilla. Löydätkö sanaristikosta, mikä uusi tunti tammikuussa starttaa? Vastaus on piilotettu sanaristikkoon kolmella kielellä.

Etkö löydä vastausta? Tietoa uudesta ryhmäliikuntatunnista löydät täältä. Ryhmäliikuntaan voit osallistua kausikortilla, kymppikortilla tai kertakäynnillä.