Turvatulostuspalvelun uusittu saldokauppa lataamo taas käytettävissä!

Turvatulostuspalvelun uusi saldokauppa lataamo.uniarts.fi on palannut! 

Alkuperäisestä aika-arvioista monien vaikeuksien ja lisämuutosten venyttämä rakennusprojekti on saatu valmiiksi ja siirretty tuotantoon tänään 25.4.2023. Toivomme kovaa käyttöä ja raportoikaa mahdolliset ongelmat osoitteeseen help@uniarts.fi.

Palvelu löytyy edelleen osoitteesta https://lataamo.uniarts.fi/​​​​​​​ .

Pahoittelut projektin pitkittymisestä ja kiitos kaikille kärsivällisyydestä. Jatkossa parannamme kommunikointia tällaisista muutoksista ja toivon mukaan emme kohtaa vastaavaa viivästyskertymää.

Iloisin terveisin,
IT-palvelut

Alkuperäinen uutinen: Maksurajapinnan päivityksen vuoksi Taideyliopiston tulostuspalveluiden saldokauppa, lataamo.uniarts.fi, on poissa käytöstä.

Alkuperäinen suunnitelma oli, että Lataamo-ympäristö saadaan uusittua tammikuussa 2023, mutta käytännössä palvelinten uudelleenrakennus ja maksuliikenteen käynnistäminen kokonaan uudella alustalla on viivästynyt toimittajan ja teknisten haasteiden vuoksi. Tällä hetkellä ennuste on, että saadaan uusi ratkaisu toimimaan ennen 15.3. 

Opiskelijat voivat ladata tulostussaldoa vielä joulukuun ajan tai käyttää vaihtoehtoisesti Taideyliopiston kirjastoista löytyvää Print-In-City-palvelua www.printincity.fi.