Taideyliopiston promootion verkkosivusto julkaistu – katso ohjelma ja mitä osallistuminen maksaa

Yliopiston yhteinen maisteri- ja tohtoripromootio järjestetään 16.–18. elokuuta 2024. Promootio on yliopistoyhteisön suurin ja kaunein juhla ja yliopisto-opintojen juhlallinen päätös.

Promootiosivusto julkaistu

Taideyliopiston promootiosivusto on julkaistu osoitteessa uniarts.fi/promootio. Löydät sivustolta tietoa promootiosta ja yliopiston promootioperinteistä sekä ohjelman, joka tarkentuu seuraavien kuukausien aikana ja hinnaston osallistumismaksuille. Promootion osallistumismaksu määräytyy sen mukaan, haluatko osallistua kaikkiin promootioviikonlopun tapahtumiin vai pelkästään varsinaisen juhlapäivän aktiin ja kulkueeseen.

Ilmoittautuminen aukeaa tammikuussa 2024

Promootion ilmoittautuminen avataan promootion verkkosivuilla tammikuussa 2024. Promootioon voivat ilmoittautua kaikki promovoimattomat tohtorit. Maistereiden osalta ilmoittautuminen on kaksiportainen: ensin ilmoittautuminen avataan kaikille, jotka ovat valmistuneet vuoden 2018 aikana ja sen jälkeen. Tämän jälkeen voivat ilmoittautua kaikki ennen vuotta 2018 valmistuneet.

Ilmoittautumisen aukeamisesta ilmoitetaan Taideyliopiston verkkosivuilla, somekanavissa sekä alumniuutiskirjeissä. Lisäksi lähetämme postitse kirjeen kaikille alumneille, jotka ovat valmistuneet maisteriksi vuoden 2018 jälkeen sekä promovoimattomille tohtoreille.

Promootio juhlistaa opintojen päättymistä

Promootio on yliopistoyhteisön suurin ja kaunein juhla ja yliopisto-opintojen juhlallinen päätös. Promootio on kolme päivää iloista elämistä ja juhlaa, joka pitää sisällään akateemisia perinteitä, mieltä kohottavia puheita, juhlatansseja ja upean illallisen juhlatansseineen. Promootio on ainutkertainen kokemus, josta jää arvokkaita muistoja pitkälle tulevaisuuteen.

Promootio sisältää juhlakonsertin, aktin, kulkueen, jumalanpalveluksen, tunnustuksettoman tilaisuuden ja illallisen sekä tarvittavat muut myöhemmin tarkentuvat tilaisuudet.

Lisätietoa

Soili Sirenne ja Olli-Pekka Martikainen