10v juhlalogo 10v juhlagif

Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

R-talon ”Pop-up Olohuone” avaa ovensa opiskelijoille ja henkilöstölle 6.2.2023!

R-talo on ollut tovin ilman kahvilaa, kun Feeniksin edellinen toimija lopetti toimintansa. Niin henkilöstö kuin opiskelijat ovat kaivanneet viihtyisää tilaa yhdessäololle ja rennolle työskentelylle kiinteistössä. Töölön kampuskehittämisen ryhmä käsitteli aihetta edellisessä kokouksessaan, ja päätti avata Feeniksin opiskelijoiden ja henkilöstön yhteiseksi oleskelutilaksi toistaiseksi.

Pop-up Olohuone on avoinna sen aikaa, kun kahvilan toiminnan pysyvämpi suunnitelma ratkeaa. Tällä tavoin saamme nauttia yhdessä tilasta, joka on tähänkin saakka tuonut yhteisöämme yhteen. 

Pop-up olohuone on avoinna vain talon omalle väelle, arkisin klo 8–20. Kulku tilaan on rajoitettu tapahtumaan konserttisalin aulan puolisen oven kautta, eikä kadun suuntaan olevaa kulkureittiä tule käyttää.

Mitä voin tehdä Pop-up Olohuoneessa?

Tilaan voi tulla kokoontumaan, viihtymään ja tekemään itsenäistä työtä esim. läppärillä. Tilassa ei kuitenkaan tule järjestää talon toiminnan ulkopuolisia tapahtumia tai kokoontumisia.

Viihtyisien pöytäryhmien lisäksi tilasta löytyy kaksi mikroa, ruokailuvälineet ja vesilaseja eväiden nauttimista varten. Nautithan evääsi omasta rasiasta, sillä muita astioita, kuten lautasia tilasta ei löydy. Tilaan pyritään lisäämään kahvimahdollisuus, mutta järjestelyt vievät vielä hetken.

Tila ei tarjoa kylmäsäilytysmahdollisuutta, ja omat tavarat tulee viedä mukanaan tilasta poistuessa. Tutustuthan tilasta löytyviin ohjeisiin yleisestä siisteydestä ja viihtyvyydestä. Yhteinen Pop-up Olohuone on uudenlainen ja mielenkiintoinen kokeilu kohtaamiset mahdollistavien tilojen näkökulmista. Mikäli tilan siisteydessä havaitaan haasteita, saatetaan omien eväiden nauttimisesta tilassa joutua luopumaan.