Opiskelijoiden käyttöön avataan hiljainen huone N-talolle

Vuosi sitten perustettu opiskelijoiden hiljainen huone Kookoksella on saanut paljon kiittävää palautetta. Opiskelijat ovat toivoneet, että myös Töölön kampukselle saataisiin vastaava tila tukemaan opiskelijoiden hyvinvointia. Viime syksynä Töölön kampuksen kehittämisryhmä päätti osoittaa tähän käyttöön N-talon kokoustilan N-134. Tilaa on uudistettu yhteistyössä tilapalveluiden ja yliopistopapin kanssa.  

Avajaiset 11.3.2024

Hiljaisen huoneen avajaisia vietetään 11.3. klo 12-14 tilassa N-134. Läsnä avajaisissa ovat yliopistopappi Lisa Enckell sekä ylioppilaskunnan pääsihteeri Lauri Grünthal. 

Tilaa voi käyttää ilman varausta yliopistopapin vastaanottoaikaa lukuun ottamatta 

Hiljainen huone sijaitsee N-talon ensimmäisessä kerroksessa, pääovista tultaessa oikealla. Tila on opiskelijoiden käytössä ilman varausta rakennuksen aukioloaikoina yliopistopapin vastaanottoaikaa lukuun ottamatta. Huone toimii yliopistopapin vastaanottotilana torstaisin klo 13-18. Voit varata yliopistopapille keskusteluajan. 

Huone on tarkoitettu opiskelijoiden yksityiseen ja hiljaiseen olemiseen 

Tilaa voi käyttää myös rauhoittumiseen, meditaatioon tai rukoukseen, ja tilaan ovat tervetulleita kaikki uskonnosta, maailmankatsomuksesta tai kansallisuudesta riippumatta. Tilassa ei ole minkään uskontokunnan tunnuksia. 

N-talon Hiljainen huone