Kehu kaveria: lue viikon 11 kehut ja lähetä omasi!

Kehu kaveria kampanjassa nostetaan esiin opiskelijoiden ja henkilöstön kertomia kiitoksia ja esimerkkejä, jotka ovat ilahduttaneet tai vaikuttaneet positiivisesti opiskelu- ja työilmapiiriin. Kampanja on käynnissä 26.1.-31.3.2024.

Lähetetyt kehut:

  • Kiitos taloustiimin Marika Wohlonen – aina ystävällinen ja helposti lähestyttävä, ja huolellisesti laaditut vastaukset kaikenlaisiin kysymyksiin! Sinä todella sujuvoitat työtämme täällä ja edesautat poikkihallinnollista yhteistyötä <3
  • Avoimen kampuksen projektikoordinaattori Maikki Vierumäki: Sinulta löytyy asiantunteva neuvo/ratkaisu kysymykseen kuin kysymykseen. Positiivisuutesi, auttamishalusi ja kokemuksesi ovat kultaa!
  • TeaKin päällikkö Jan-Peter Kaiku: Olet korvaamaton tietopankki ja näkemyksellinen kehittäjä. Sinun työpanokseesi niin oman akatemian kuin koko yliopiston suhteen voi aina luottaa – vaikka olisi kuinka kiire tahansa.
  • Ranja Purma on aivan huippu ! Talousasiat selviää huumorin ja kärsivällisen opastuksen siivittämänä.

Kehu kaveria -kampanja

Kehu kaveria -kampanjan kiitoksia ja esimerkkejä kerätään sähköisellä Surveypal-lomakkeella. Ne julkaistaan nimettömästi, ellei kiitoksen tai esimerkin ilmoittaja toisin halua. Kiitoksista kerrotaan viikottain Artsissa, Opiskelijan uniartsissa, uutiskirjeissä ja infonäytöillä. Kampanja toteutetaan Taideyliopistossa sekä suomeksi että englanniksi. Kiitos voi olla yleinen, koko henkilöstöä koskeva tai tietyille henkilöille kohdistettu.

Jätä oma kehusi yhteisölle