Hae kevään ja kesän kieli- sekä työelämäopintoihin

Taideyliopistossa järjestetään kaikille opiskelijoille yhteisiä opintoja, joita voivat valita opiskelijat kaikista akatemioista ja koulutusohjelmista. Kaikille yhteisten opintojen lisäksi löydät kirjeestä tietoa akatemioiden tarjoamista liikkuvuusopinnoista muiden akatemioiden opiskelijoille. 

Taideyliopiston vapaasti valittavien opintojen tarjonta 

Työelämäopinnot

Opi markkinoimaan taidetta, projektia tai toimintaasi Taiteilijan markkinointiviestinnän ABC-kurssilla (7.5.–11.6.)! Opintojaksolla tutustutaan markkinointiviestinnän keskeisiin keinoihin ja käsitteisiin, kuten brändäykseen, tiedotuskäytäntöihin sekä mediasuhteisiin. Lyhytkurssilla Design Your Life (22.5.–5.6.) puolestaan tutustut urasuunnittelun työkaluun, joka pohjautuu Standfordin yliopistossa kehitettyyn muotoiluajatteluun (opetus suomeksi).

Työelämäopinnoissa tarjolla kesällä myös kolme eri verkkokurssia. Tutustu kesän työelämävalmiuksien tarjontaan opinto-oppaassa

Yhteydenotot ja opintoneuvonta: tyoelama@uniarts.fi.  

Kielten ja viestinnän verkosto-opinnot 

Taideyliopisto on mukana KiViTa-verkostossa, jossa pääkaupunkiseudun yliopistot avaavat kielten ja viestinnän opintojaan yhteiselle kurssitarjottimelle.

Loppukevään kursseille pääsee vielä hakemaan, joten kannattaa tutustua KiViTan kurssitarjontaan ja kurssien tiedoista löytyviin hakuaikoihin. Tammikuussa alkavien kurssien hakuaika on päättynyt, mutta joidenkin kurssien hakuaika saattaa vielä jatkua. Kursseille haetaan Opintopolussa, ja KiViTan sivuilta löytyvät tarkemmat hakuohjeet.

Taideyliopisto tarjoaa KiViTaan mm. seuraavat kurssit, ja taideyliopistolaiset ovat erittäin tervetulleita myös meidän omille KiViTa-kursseillemme:

Italian kieli 1 (4 op) alkaa jo 31.1., ilmoittaudu suoraan kielet@uniarts.fi!

British Drama in the 21st Century (3 op)

Suomea laulaen (2 op)

Lisätietoja Taideyliopiston kieli- ja viestintäopinnoista voit kysellä osoitteesta kielet@uniarts.fi.

Liikkuvuusopinnot kevät 2024 

Liikkuvuusopinnoilla tarkoitetaan akatemioiden järjestämää opetusta, johon kuka tahansa Taideyliopiston opiskelija voi osallistua. Voit sisällyttää liikkuvuusopintoja tutkintoosi esimerkiksi vapaasti valittavina opintoina. Opintojakson soveltuvuuden omaan tutkintoon saa varmistettua omasta akatemiasta. 

Katso tarkat kurssi- ja akatemiakohtaiset ilmoittautumiset opinto-oppaan valikosta ”Taideyliopiston vapaasti valittavat opinnot”  

avoin@uniarts.fi