Teams

Microsoft Teams on yhteistyöhön ja viestintään tarkoitettu alusta. Teamsistä löydät myös koko yhteisön laajuisen keskustelualustan.

Teamsin käyttö

Voit käydä Teamsissä keskusteluja opettajien ja opiskelukavereidesi kanssa. Monilla aine- ja koulutusohjelmilla on myös oma Teams-ryhmänsä, jossa ilmoitellaan opintoihin liittyvistä asioista ja tapahtumista.

Teamsiin kirjautuminen

Teams on osa Office 365 -pakettia, jonka asentamalla omalle koneellesi saat käyttöösi myös Teamsin. Kirjaudu Officeen omalla Taideyliopiston käyttäjätunnuksellasi, joka on muotoa abc12345@uniarts.fi.

Ilmoita omasta tapahtumasta Taideyliopiston Teamsissä

Teamsistä löydät ryhmän ”Taideyliopisto”, joka on tarkoitettu paikaksi, jossa käydä moninaista sisäistä keskustelua ja jakaa ilmoituksia esimerkiksi taiteellisesta toiminnasta akatemiarajat ylittävästi.

Löydät ryhmästä opiskelijoiden oman kanavan nimeltä ”Students – Opiskelijat”. Kanava on tarkoitettu opiskelijoiden käyttöön, jossa voit ilmoitella omasta tapahtumastasi kaikille Taideyliopiston opiskelijoille. Voit myös käydä keskustelua tai julkaista opintoihin liittymättömiä ilmoituksia.

Siirry Microsoft 365 -palveluun