10v juhlalogo 10v juhlagif

Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

Nuorisokoulutuksen matineoihin ja konsertteihin osallistuminen

Nuorisokoulutuksen opiskelijana pääset esiintymään säännöllisesti. Katso, miten ilmoittaudut mukaan konserttitoimintaan.

Klassisen musiikin osaston opiskelijat

Ilmoittaudu nuorisokoulutuksen matineaan lähtökohtaisesti Taito-väylän kautta viimeistään konserttia edeltävän viikon maanantai virka-aikana. Voit ilmoittautua itse tai pyytää opettajaasi ilmoittamaan sinut matineaan. Muista sopia esiintymisestä ensin oman opettajasi kanssa ennen ilmoittautumista!

Lukuvuoden 2022–2023 Taito-väylälinkki päivitetään tähän alkusyksyllä 2022.

Ilmoittautumisia ei oteta vastaan puhelimitse tai sähköpostitse. Ilmoittautuminen on mahdollisimman sitova – ethän peru sitä kuin sairaustapauksissa tai jonkun muun pakottavan esteen tullen. Ilmoita sairastumisista suoraan osoitteeseen teppo.koivisto@uniarts.fi. Huomioithan, että Taito-väylässä olevia Cameratan opiskelijamatineoita ei ole tarkoitettu nuorisokoulutuksen opiskelijoille, mutta voit osallistua oman opettajasi opiskelijamatineoihin sopimuksen mukaan.

Jazzin, kansanmusiikin ja Global Musicin opiskelijat

Keskustele matineoihin osallistumisesta oman instrumenttiopettajasi sekä aineryhmäsi vastuuopettajan kanssa. Erillistä ilmoittautumislomaketta sinun ei tarvitse täyttää.

Nuorisokoulutuksen kuvaus- ja julkaisuluvat

Allekirjoittamalla kuvaus- ja julkaisulupalomakkeen annat Taideyliopiston Sibelius-Akatemialle suostumuksesi kuvata itseäsi nuorisokoulutuksen opintoihin sisältyvässä matineassa tai muussa esiintymistilanteessa sekä käyttää kuvaa tai videota sekä markkinoinnissa että julkaisutoiminnassa painetuissa ja sähköisissä viestintävälineissä korvauksetta.

Nuorisokoulutuksen matineoissa kuvattua materiaalia voidaan julkaista esimerkiksi Taideyliopiston verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavilla ja YouTubessa. Kuvan tai videon julkaisun yhteydessä saatetaan ilmoittaa kuvatun henkilön nimi.

Alaikäisen opiskelijan kuvaus- ja julkaisulupa (opiskelijan huoltaja täyttää) on voimassa siihen asti, kunnes opiskelija täyttää 18 vuotta tai päättää opintonsa nuorisokoulutuksessa, ellei lupaa erikseen peruta.

Täysi-ikäisen opiskelijan kuvaus- ja julkaisulupa (opiskelija täyttää itse) on voimassa siihen asti, kunnes opiskelija päättää opintonsa nuorisokoulutuksessa, ellei lupaa erikseen peruta. Voit perua luvan koska tahansa sähköpostitse Taideyliopiston Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksen opintopalveluihin: siba.nuorisokoulutus@uniarts.fi

HUOM! Muistathan, että et saa tallentaa konserttitilanteita tai muita opetukseen liittyviä tilanteita edes omaan käyttöösi, ellet ole varmistanut etukäteen, että kaikki kuvattavat ovat palauttaneet kuvaus- ja julkaisuluvat.

Täytäthän kuvauslupalomakkeen heti, kun aloitat opintosi nuorisokoulutuksessa. Lataa kuvaus- ja julkaisulupalomake.