Kuvataideakatemian tutkintotodistuksen hakeminen

Ohjeet Kuvataideakatemian tutkintotodistuksen hakemiseen sekä todistuksen noutamiseen.

Hae tutkintotodistusta sähköisellä hakemuksella

Kandidaatiksi valmistuvat

Hakiessasi kandidaatin tutkintotodistusta vastaa ensin valtakunnalliseen Kandipalautekyselyyn osoitteessa https://kandipalaute.fi. Vastattuasi sinut ohjataan kandidaatin tutkinnon todistushakemukselle. Jos et voi vastata kyselyyn, ota yhteyttä osoitteeseen kandipalaute@uniarts.fi.

Kandipalautekyselyyn vastaaminen kestää 15–20 minuuttia. Kyselyn tuloksia käytetään yliopiston opetuksen kehittämiseen. Kandipalaute on osa yliopistojen rahoitusmallia: Tulokset ja vastausprosentti vaikuttaa yliopiston saaman kokonaisrahoituksen määrään, joten vastaukset ovat myös tätä kautta arvokkaita. Taideyliopisto ei pysty yhdistämään annettuja vastauksia opiskelijoihin.

Kevätlukukauden viimeinen päivä palauttaa tutkintotodistushakemus on 26.5.2023.

Maisteriksi tai tohtoriksi valmistuvat

Kevätlukukauden viimeinen päivä palauttaa tutkintotodistushakemus on 26.5.2023

Lukuvuoden 2022-2023 valmistumisaikataulu

Todistuksen noutaminen ja publiikki

Voit saada todistuksesi todistustenjakotilaisuudessa eli publiikissa, joka pidetään kerran lukukaudessa: kesäkuussa ja joulukuussa. Voit osallistua publiikkiin, vaikka olisit saanut todistuksen jo aikaisemmin saman lukukauden aikana.  

Syyslukukauden 2022 aikana valmistuneita juhlitaan publiikissa 16.12.2022. Pystyt ilmoittautumaan publiikkiin täyttäessäsi tutkintotodistushakemuksen tai ilmoittamalla osallistumisestasi erikseen opintopalveluihin (kuva.opintotoimisto@uniarts.fi). Lisätietoja tilaisuudesta lähetetään myöhemmin. 

Jos et osallistu publiikkiin, voit noutaa todistuksen Kuvataideakatemiasta muuna aikana tai vastaanottaa sen postitse kirjattuna kirjeenä noin kolmen viikon kuluessa valmistumisesta. Ilmoita tutkintotodistushakemuksella, miten haluat vastaanottaa todistuksen.