Kuvataideakatemian tutkintotodistuksen hakeminen

Ohjeet Kuvataideakatemian tutkintotodistuksen hakemiseen sekä todistuksen noutamiseen.

Hae tutkintotodistusta sähköisellä hakemuksella

Kandidaatiksi valmistuvat

Hakiessasi kandidaatin tutkintotodistusta vastaa ensin valtakunnalliseen Kandipalautekyselyyn osoitteessa https://kandipalaute.fi. Vastattuasi sinut ohjataan kandidaatin tutkinnon todistushakemukselle. Jos et voi vastata kyselyyn, ota yhteyttä osoitteeseen kandipalaute@uniarts.fi.

Kandipalautekyselyyn vastaaminen kestää 15–20 minuuttia. Kyselyn tuloksia käytetään yliopiston opetuksen kehittämiseen. Kandipalaute on osa yliopistojen rahoitusmallia: Tulokset ja vastausprosentti vaikuttaa yliopiston saaman kokonaisrahoituksen määrään, joten vastaukset ovat myös tätä kautta arvokkaita. Taideyliopisto ei pysty yhdistämään annettuja vastauksia opiskelijoihin.

Maisteriksi tai tohtoriksi valmistuvat

Lukuvuoden 2023-2024 valmistumisaikataulu

Todistuksen lataaminen ja publiikki

Sinulle ilmoitetaan sähköpostitse kun todistuksesi on valmis. Saat ilmoituksen lisäksi opintopalveluista ohjeet tutkintotodistuksen lataamiseen.

Kuvataideakatemian publiikissa juhlitaan lukukauden aikana valmistuneita opiskelijoita. Publiikki pidetään kaksi kertaa lukuvuodessa: kesäkuussa ja joulukuussa.

Kevätlukukauden 2024 aikana valmistuneita juhlitaan publiikissa 7.6.2024. Pystyt ilmoittautumaan publiikkiin täyttäessäsi tutkintotodistushakemuksen tai ilmoittamalla osallistumisestasi erikseen opintopalveluihin (kuva.opintotoimisto@uniarts.fi). Lisätietoja tilaisuudesta lähetetään myöhemmin.