10v juhlalogo 10v juhlagif

Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

Vastaavaksi opintopäälliköksi Milla Vaisto-Oinonen

YTM Milla Vaisto-Oinonen on valittu Taideyliopiston vastaavaksi opintopäälliköksi. Hän aloittaa tehtävässään 16.2.2023.

Milla Vaisto-Oinosella on pitkä kokemus erilaisista opintohallintoon ja -palveluihin liittyvistä tehtävistä Aalto-yliopistosta ja sitä ennen Teknillisestä korkeakoulusta. Hän on vastannut Aalto-yliopiston hakijapalveluista ja avoimesta yliopistosta, toiminut opintoasiainpäällikkönä sekä työskennellyt prosessi- ja muutostyön parissa. Tällä hetkellä hän toimii päällikkönä ulkoisten asiakkaiden palveluissa ja vastaa avoimesta yliopistosta sekä Aalto-yliopiston oppimispalvelujen strategisesta kehityshankkeesta. Lisäksi hän toimii vuoden loppuun saakka kansallisen Avoimen yliopiston foorumin puheenjohtajana. 

Taideyliopiston vastaava opintopäällikkö johtaa yliopiston yhteisiä opintopalveluita, jossa työskentelee päällikön lisäksi viisi asiantuntijaa. Vastaavan opintopäällikön esihenkilönä toimii koulutuksesta vastaava vararehtori Marjo Kaartinen. Yhteiset opintopalvelut vastaavat moninaisista opintohallintoon ja opiskelijoiden oikeusturvaan kuuluvista tehtävistä ja toimivat opintohallinnollisena tukena. Tehtäväkenttään kuuluvat myös yliopistotasoisten linjausten valmistelu, valtakunnallinen yhteistyö muiden yliopistojen kanssa sekä opiskelijoiden hyvinvoinnin tuki. Vastaava opintopäällikkö tekee läheistä yhteistyötä Taideyliopiston ylioppilaskunnan kanssa.

Vastaavan opintopäällikön tehtävä avattiin hakuun, kun tehtävää aiemmin pitkään hoitanut Sanna Kotajärvi-Söderholm siirtyi muihin tehtäviin Taideyliopiston ulkopuolelle. Avointa tehtävää haki 25 henkilöä.

Lisätietoa

Marjo Kaartinen

Koulutuksesta vastaava vararehtori

Puh. 050 421 1299