Valintakokeet aiheuttavat ylimääräistä liikennettä Sörnäisten kampuksella 13.–17.5.

Pyydämme kaikkia koulun tiloja käyttäviä antamaan hakijoille ja arviointiryhmän jäsenille työrauhan valintakurssiviikon aikana. Jos viikon aikana hakijat ottavat teihin yhteyttä ja kaipaavat neuvoa, ohjaattehan heidät aina 2. kerroksen infopisteelle, jossa on aina paikalla valintakokeissa työskentelevä Kuvataideakatemian työntekijä.

Kuvataiteen 5,5-v. koulutuksen opiskelijavalintojen valintakurssi järjestetään Myllyn tiloissa maanantaista perjantaihin 13.–17.5. viikolla 19. Samaan aikaan käynnissä olevan Kuvan Kevään lisäksi valintakurssi aiheuttaa viikon aikana ylimääräistä liikennettä, kun hakijat, arviointiryhmä ja valintakurssilla työskentelevät assistentit liikkuvat koulun käytävillä ja aulatiloissa.

Osa Myllyn opetus- ja projektitiloista on valintakurssin käytössä hakijoiden työtiloina ja arviointiryhmän kokoustilana.

Hakijoille on osoitettu työtiloiksi opetus- ja projektitiloissa sijaitsevat omat työpisteet, joihin ulkopuolisilla ei ole pääsyä. Lisäksi hakijoita saattaa hetkellisesti työskennellä veistopihalla. Hakijat eivät työskentele koulun julkisissa tiloissa tai muilla työpajoilla. Assistentit valvovat kulkua valintakurssin tiloihin ja ohjaavat hakijoita viikon aikana.

Hakijat saapuvat ilmoittautumaan kurssin ensimmäisenä päivänä ma 13.5. Myllylle klo 9.00 ja työtiloihin jakautumisen jälkeen kokoontuvat Teatterikorkeakoulun Auditorio 1:n yhteiseen infotilaisuuteen klo 9.45–10.45. Erityisesti aamupäivällä 1. ja 2. krs. auloissa on paljon liikennettä, ja tällöin kannattaa välttää auloissa liikkumista, jos vain mahdollista.

Ennen ja jälkeen valintakurssiviikon tilojen valmistelusta ja purusta aiheutuu myös jonkin verran liikennettä yleisissä tiloissa ja käytävillä. Valintakurssin tiloja valmistellaan valintakurssiviikkoa edeltävällä aikavälillä ke-pe 8.-10.5. Valintakurssiviikon jälkeen hakijat noutavat teoksiaan ma 20.5. 2024 klo 13-14 Myllyn tiloista. Valintakurssin käytössä olleita tiloja puretaan ja kalusteita palautetaan tiloihin ma-ti 20.-21.5.

Pahoittelemme valintakurssista mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä jo etukäteen!

Alla listattuna valintakurssiviikon käytössä olevat tilat. Jos teillä on kysymyksiä, ottakaa yhteyttä valinnoista vastaavaan koordinaattoriin ja työmestariin:

Erika Aspholm, valintakoordinaattori: erika.aspholm@uniarts.fi, +358503059770

Santtu Laine, työmestari: santtu.laine@uniarts.fi, +358504736805

Valintakurssin käytössä olevat tilat Myllyssä

Myllyn opetus- ja projektitilat: hakijoiden ja arviointiryhmän käytössä olevat tilat.

Tilojen ulkopuolella on assistentin työpiste. Assistentit valvovat kulkuja valintakurssitiloihin. Kurssitilojen ulkopuolella voi olla jonkin verran kalusteita ja kurssin käytössä olevaa tavaraa.

2. kerros

  • Luentotila K-218
  • Luentotilat K-219/220
  • Piirustusluokka K-237

3. kerros

  • Arviointiryhmän työtila ja haastatteluhuone: valokuvastudio K-314
  • Projektitila K-350

4. kerros

  • Maalauksen seminaaritila K-410

1. kerroksen aula ja portaikko

Maanantaiaamuna 13.5. klo 9–10 hakijat saapuvat Myllyyn. 1. krs. aulassa ja 2. krs. infopisteellä hakijat ilmoittautuvat, ja heidät ohjataan valintakurssin työtiloihin. Hakijat siirtyvät valintakurssiviikon alkuinfoon Teatterikorkeakoulun Auditorio 1:een klo 9.45.

Maanantaiaamuna on varmistettava hakijoiden esteetön pääsy 1. krs aulaan, hisseille ja portaikkoon (huomaa, että hakijoilla on mukana paljon tavaraa ja näytetöitä). Jos mahdollista, vältä aamupäivällä liikkumista aulatiloissa.

2. kerroksen aula

Valintakurssiluokkien edustat ja 2. kerroksen aula on pidettävä valintakurssiviikon aikana mahdollisimman vapaana. 2. kerroksessa on myös Kuvan Kevään teoksia. 2. kerroksen valintakurssitilojen läheisyydessä, osittain keittiöpisteen/istuskelualueen paikalla, on valintakurssiviikon ajan infopiste, johon hakijat ilmoittautuvat sekä materiaalipiste. Pyydämme huomioimaan tämän käyttäessänne keittiöpistettä tai istuskelualuetta viikon aikana. Viikon aikana hakijat käyttävät portaikkoa ja hissejä kulkiessaan valintakurssitiloihin.

Veistopiha

Hakijoilla on käytössään muutama työpiste veistopihalla, jossa he voivat tehdä esimerkiksi likaista tai sotkevaa työtä.

Muut tilat Kookoksella tai Teatterikorkeakoulussa:

Maanantaiaamuna 13.5. klo 9.45–10.45: Teatterikorkeakoulun Auditorio 1