Töölön kampuskirjaston lehtikokoelma avattu lainattavaksi

Töölön kampuskirjaston lehtikokoelma on avattu lainattavaksi uusinta numeroa lukuun ottamatta. Lehtikokoelman löydät lukuparvelta ja avovarastosta kirjaston toisesta kerroksesta. Lehtien laina-aika on 28 vuorokautta (maksimilaina-aika kaksi vuotta).

Uusia lehtiä Taideyliopiston kirjaston kokoelmissa 

Taideyliopiston kirjasto on hankintaehdotusten perusteella tilannut lehtikokoelmiinsa vuodesta 2023 alkaen seuraavat lehdet: 

Aperture

Jo vuodesta 1952 alkaen, Aperture on ollut kaikkien vakavasti valokuvauksesta kiinnostuneiden pakollista luettavaa. Lehti tarjoaa syväluotaavia konkareiden ja uusien tulokkaiden haastatteluja. Lehden löydät Sörnäisten kampuskirjaston lehtihyllystä. 

Pressing matters

Lehti painotuotteiden tekijöille, kirjoittajina alan ammattilaiset. Lehti puhuttelee alan taiteilijoita, kertoen heidän luomisprosesseistaan ja intohimosta painamiseen. Odotettavissa on mustetta sormissa, luovia työtiloja, luonnosvihkoja sekä painotuotteita, joissa on käytetty kaikenlaisia tekniikoita ja välineitä. Lehti on tilattu Sörnäisten kampuskirjaston kokoelmiin. 

Eye Magazine 

Graafisen suunnittelun kansainvälinen katsaus, joka käsittelee painetussa formaatissa graafista suunnittelua ja visuaalista kulttuuria. Löydät lehden Sörnäisten kampuskirjaston lehtihyllystä. 

Pianisti

Pianopedagogit ry:n julkaisema Pianisti-lehti on Suomen ainoa pianomusiikkiin, pianonsoittoon ja pianopedagogiikkaan keskittyvä julkaisu. Pianisti on tilattu uutena Kuopion kirjastoon, mutta löytyy myös Töölön kampuskirjaston kokoelmista. 

Sound studies

Sound studies: An Interdisciplinary Journal on kansainvälinen, vertaisarvioitu ja poikkitieteellinen aikakauslehti ääniopinnoissa, joka tarjoaa ainutlaatuisen foorumin aiheen kehittämiselle eri tieteenaloilla. Lehti kannustaa äänen opiskeluun ja tutkimiseen julkaisemalla luonteeltaan poikkitieteellisiä, teoreettisia, empiirisesti rikkaita ja kriittisiä kannanottoja. Sound studies on hankittu kirjaston kokoelmiin e-lehtenä.