10v juhlalogo 10v juhlagif

Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

Taideyliopisto siirtyy sähköisiin tutkintotodistuksiin

Voit ladata todistuksen Pepistä valmistumispäivästä alkaen.

Syksystä 2023 eteenpäin saat valmistuessasi virallisen tutkintotodistuksesi sähköisenä.

Muutoksen myötä tutkintotodistuksista tulee entistä luotettavampia, sillä sähköisen todistuksen aitous on varmemmin todennettavissa kuin paperisen todistuksen. Lisäksi sähköisen tutkintotodistuksen säilytys helpottuu ja todistuksen käyttö sähköisissä hakuprosesseissa on entistä sujuvampaa. Ulkonäöltään sähköinen tutkintotodistus vastaa nykyistä paperista tutkintotodistusta ja sisältää kaikki aiemman paperisen tutkintotodistuksen osat: todistuksen kansilehden, opintosuoritusotteen sekä Diploma Supplementin.

Sähköinen tutkintotodistus on ladattavissa Pepistä valmistumispäivästä alkaen. Löydät todistuksen Pepistä Opiskelijan työpöydältä, Atomi-palvelusta. Voit tallentaa sähköisen tutkintotodistuksen omiin tiedostoihin esimerkiksi tietokoneelle, muistitikulle tai pilvipalveluun. Voit ladata todistuksen Pepistä kunnes uniarts-käyttäjätunnuksesi voimassaolo lakkaa.

Tutkintotodistus on dekaanin tai varadekaanin sähköisesti allekirjoittama. Sähköisen tutkintotodistuksen allekirjoitus täyttää korkeimmat EU-tason vaatimukset. Todistuksesta voi tallentaa kopioita ja kopioissa säilyy sähköinen allekirjoitus. Näin ollen todistuksen voi tallentaa myös useampaan paikkaan. Taideyliopisto arkistoi tutkintotodistukset sähköiseen arkistoon. Mikäli lataamasi sähköinen tutkintotodistus katoaa, voit pyytää opintopalveluilta todistuksen uudelleen.

Lisätietoja sähköiseen tutkintotodistukseen siirtymisestä saat osoitteesta peppi@uniarts.fi.