Auditointivierailu lähestyy – puheenvuoroja laadusta nyt yliopiston blogissa!

Taideyliopiston laatujärjestelmä auditoidaan keväällä 2024. Olemme julkaisseet blogisarjan, jossa laadun arviointialueita tehdään tutuksi.

Karvin auditointi on kehittävää arviointia. Sen tarkoituksena on tukea yliopiston toiminnan jatkuvaa parantamista sekä hyvien käytäntöjen tunnistamista. Auditointiryhmä vierailee Taideyliopistolla 9–10. huhtikuuta ja haastattelee yli 100 taideyliopistolaista.

Valmistautuessamme auditointiin olemme julkaisseet blogisarjan, jossa laatutyötä ja sen arviointia tehdään tutuksi. Blogissa yhteisömme jäsenet jakavat havaintojaan laatuaiheista omista näkökulmistaan käsin. Blogikirjoitukset löydät Puheenvuoroja taiteesta ja yhteiskunnasta -blogin alaisuudesta tunnisteella Laatutyö.

Blogissa esimerkiksi ekologisen kestävyyden projektipäällikkö Teemu Sorsa kertoo laatutyön roolista kestävyystavoitteiden saavuttamisessa [linkki]. Viimeisimmässä julkaisussa puolestaan ylioppilaskunnan hallituksen entinen puheenjohtaja Viivi Tigerstedt pohtii, millainen on osaamista luova korkeakoulu [linkki].

Blogit ovat saatavilla suomeksi ja englanniksi.