10v juhlalogo 10v juhlagif

Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

Ota paikka vastaan ja ilmoittaudu yliopistoon

Ota opiskelupaikka vastaan ja ilmoittaudu läsnä olevaksi opiskelijaksi viimeistään 14.7.2023. Voit tehdä molemmat asiat samalla kertaa.

Opiskelupaikan vastaanottaminen

Ota opiskelupaikka vastaan Opintopolussa viimeistään 14.7.2023 klo 15. Oma Opintopolku -palvelussa tarvitset suomalaisen henkilötunnuksen sekä verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenteen tai sähköisen henkilökortin.

Jos sinulla ei ole suomalaista henkilötunnusta, voit ottaa opiskelupaikan vastaan sähköpostiviestissä olevan linkin kautta. Sähköpostin lähettäjä on noreply@opintopolku.fi.

Jos sinulla on suomalainen henkilötunnus mutta ei verkkopankkitunnuksia (tai vastaavia), voit ottaa opiskelupaikan vastaan ainoastaan paperilomakkeella. Lomakkeen tulee olla perillä hakijapalveluissa määräaikaan mennessä.

Todistusten toimittaminen hakijapalveluihin

Jos sinut on valittu ehdollisesti, toimita vaaditut todistukset hakijapalveluihin viimeistään 14.7.2023 klo 15.

Läsnä olevaksi ilmoittautuminen

Ilmoittaudu läsnä olevaksi opiskelijaksi ja maksa ylioppilaskunnan jäsenmaksu viimeistään 14.7.2023 klo 15. Jäsenmaksun suuruus lukuvuodelle 2023-2024 on 72€. Ilmoittaudu sähköisesti Opintopolussa paikan vastaanoton yhteydessä.

Jos sähköinen ilmoittautuminen ei onnistu, voit toimittaa paperisen ilmoittautumislomakkeen ja maksukuitin hakijapalveluihin sähköpostitse määräaikaan mennessä. Poissa olevaksi voi ilmoittautua vain lakisääteisistä syistä.

Varasijalta valitseminen

Jos sinut on valittu varasijalta, sinulle on saatettu antaa sähköpostitse omat määräajat, jotka poikkeavat yllä olevista.

Lisätiedot

Kuvataideakatemian hakijapalvelut: kuva.hakijapalvelut@uniarts.fi

Sibelius-Akatemian hakijapalvelut: siba.hakijapalvelut@uniarts.fi

Teatterikorkeakoulun hakijapalvelut: teak.hakijapalvelut@uniarts.fi