Ota paikka vastaan ja ilmoittaudu yliopistoon

Ota opiskelupaikka vastaan ja ilmoittaudu läsnä olevaksi opiskelijaksi viimeistään 15.7.2022. Sibelius-Akatemian lisähaussa valituille määräaika on 5.9.2022 klo 15. Voit tehdä molemmat asiat samalla kertaa.

Opiskelupaikan vastaanottaminen

Ota opiskelupaikka vastaan Opintopolussa viimeistään 15.7.2022 klo 15. Sibelius-Akatemian lisähaussa valituille määräaika on 5.9.2022 klo 15. Oma Opintopolku -palvelussa tarvitset suomalaisen henkilötunnuksen sekä verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenteen tai sähköisen henkilökortin.

Jos sinulla ei ole suomalaista henkilötunnusta, voit ottaa opiskelupaikan vastaan sähköpostiviestissä olevan linkin kautta. Sähköpostin lähettäjä on noreply@opintopolku.fi.

Jos sinulla on suomalainen henkilötunnus mutta ei verkkopankkitunnuksia (tai vastaavia), voit ottaa opiskelupaikan vastaan ainoastaan paperilomakkeella. Lomakkeen tulee olla perillä hakijapalveluissa määräaikaan mennessä.

Todistusten toimittaminen hakijapalveluihin

Jos sinut on valittu ehdollisesti, toimita vaaditut todistukset hakijapalveluihin viimeistään 15.7.2022 klo 15.

Läsnä olevaksi ilmoittautuminen

Ilmoittaudu läsnä olevaksi opiskelijaksi ja maksa ylioppilaskunnan jäsenmaksu viimeistään 15.7.2022 klo 15. Sibelius-Akatemian lisähaussa valituille määräaika on 5.9.2022 klo 15. Jäsenmaksun suuruus lukuvuonna 2022–2023 on 72 €. Ilmoittaudu sähköisesti Opintopolussa paikan vastaanoton yhteydessä.

Jos sähköinen ilmoittautuminen ei onnistu, voit toimittaa paperisen ilmoittautumislomakkeen ja maksukuitin hakijapalveluihin sähköpostitse määräaikaan mennessä. Lue maksuohjeet täältä. Poissa olevaksi voi ilmoittautua vain lakisääteisistä syistä.

Varasijalta valitseminen

Jos sinut on valittu varasijalta, sinulle on saatettu antaa sähköpostitse omat määräajat, jotka poikkeavat yllä olevista.