Työturvallisuuskävely Myllyssä 6.11. opetuksen ja hallinnon tiloissa sekä gallerioissa

Taideyliopistossa toteutetaan työturvallisuuskävelyjä, joiden tavoitteena on pienentää toimintaan liittyviä työturvallisuusriskejä ja edistää yliopiston toimintaa terveellisessä ja turvallisessa ympäristössä.

Seuraavana on vuorossa työturvallisuuskävely Sörnäisten kampuksella, Myllyn opetuksen ja hallinnon tiloissa sekä gallerioissa. Se pidetään keskiviikkona 6.11.2024 klo 8.30–11.30.

Kuvanveiston ja taidegrafiikan opetusalueiden työturvallisuuskävely tehtiin jo 19.9., joten tällä kertaa keskitytään muihin Myllyn tiloihin. Niitä opiskelijoita ja työntekijöitä, jotka haluavat tuoda turvallisuuteen ja hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä tai havaintoja tiedoksi riskinarviointia varten, pyydetään ottamaan etukäteen yhteyttä:

Mikä on työturvallisuuskävely?

Työsuojelutoimintaan kuuluu oleellisena osana vaaratekijöiden tunnistaminen ja riskien arviointi. Työturvallisuuskävelyiksi kutsutaan Taideyliopistossa toimitilakohtaisia käyntejä, joissa tunnistetaan merkittävimmät, välitöntä puuttumista edellyttävät työn vaaratekijät sekä sovitaan toimenpiteistä merkittävimpien riskien pienentämiseksi.

Työturvallisuuskävelylle osallistuvat aina työnantajan ja työntekijöiden edustajina työsuojelupäällikkö ja työsuojeluvaltuutettu tai -asiamies. Muita osallistujia voivat olla työterveyshoitaja, opiskelijoiden ja tilapalveluiden edustaja sekä alueen esihenkilöt.

Lisätietoja riskien arvioinnista Työturvallisuuskeskuksen sivuilla.