Opiskelijat huomio! Yliopistoallianssi IN.TUNE hakee ideoita tulevaisuuden eurooppalaiseen taidekoulutukseen

Eurooppalaisen yliopistoallianssin ensimmäisellä hakukuulutuksella haetaan henkilökunnalta ja opiskelijoilta ideoita, jotka tarjoavat uusia näkökulmia kumppaniyliopistojen yhteiseen opetukseen vuosille 2024-2027.

Vuoden 2024 alusta Taideyliopisto on ollut osa ensimmäistä eurooppalaista yliopistoallianssia musiikin ja taiteiden alalla. Allianssi on saanut rahoituksen vuosille 2024-2027.

Allianssin myötä opiskelijat ja opettajat Barcelonasta, Belgradista, Bukarestista, Haagista, Helsingistä, Oslosta, Pariisista ja Wienistä voivat työskennellä yhdessä uusilla, ennenkokemattomilla tavoilla, ja muokata taiteen koulutuksen tulevaisuutta.

Opiskelijan tarpeiden ja toiveiden kuunteleminen on keskeistä allianssin kaikessa toiminnassa, ja siksi myös tässä haussa opiskelijat voivat olla mukana aktiivisina toimijoina yhdessä opettajien kanssa.

Ehdotukset mistä tahansa aiheesta ovat tervetulleita, ja ne voivat olla joko Blended Intensive -ohjelmia tai yhteisiä verkkokursseja.

Opiskelijoille maksetaan korvaus suunnittelutyöstä.

Haku on avoinna 8.12.2024 saakka. Tulokset julkistetaan helmikuussa 2025.

Tarkemmat ohjeet hakuun

Tutustu hakukuulutuksen tarkempiin ohjeisiin täällä.

Tuovi Martinsen, Taideyliopiston Institutional Alliance Manager, ja Päivi Arjas, työpaketti 3 -työryhmän jäsen, ovat apuna hakemuksen valmistelussa ja mahdollisten allianssikumppanien löytämisessä.