Tervetuloa Hil­ma­Festiin 17.10.2024

Valtakunnallinen sukupuolentutkimuksen verkosto Hilma juhlii 20-vuotista olemassaoloaan! Festari järjestetään Myllyssä ja se on avoin Hilman jäsenyliopistojen opiskelijoille ja feminismin ystäville.

Ohjelmassa on musiikkia, puhetta, lavarunoutta, tekstejä ja stand up-komiikkaa – feminismiä ja hauskanpitoa! Tilaisuudessa esiintyvät Henna Lampinen, Ville Laurinkoski, Astrid Swan, Eeva Äärelä, Susanna Hast, Timo Rehtonen, Malin Gustafsson, Aija Salo, Nelli Ruotsalainen, Kaisa Sainio, Teuvo Taimioja, Hanna Johansson, Leena-Maija Rossi ja Vishu Vardhani Rajan.

Lämpimästi tervetuloa! Ei ennakkoilmoittautumista!

Sukupuolentutkimuksen verkosto Hilma

Hilma on suomalaisten yliopistojen yhteistyöverkosto, joka toimii sukupuolentutkimuksen tieteenalan  piirissä. Sen tarkoituksena on tarjota verkko-opetusta, feministisen pedagogiikan opintoja sekä kehittää opetus- ja tutkimusyhteistyötä ja parantaa tiedonvälitystä.

Hilma-verkostoa koordinoi Helsingin yliopisto ja sen jäseniä vuonna 2024 ovat Aalto yliopisto,  Itä-Suomen, Jyväskylän, Lapin, Oulun,  Taideyliopisto, Tampereen ja Turun yliopistot sekä Åbo Akademi.