Tule mukaan jakamaan ajatuksiasi yhdenvertaisuudesta ja sosiaalisesta saavutettavuudesta Taideyliopiston mielenterveyspäivään 10.4.2024

Taideyliopisto osallistuu 8.–14.4. järjestettävään opiskelijoiden mielenterveysviikkoon.

Mielenterveysviikko on opiskelijahyvinvointiverkoston koordinoima kampanja, jonka tarkoituksena on tuoda esiin mielenterveys hyvinvoinnin kulmakivenä ja vähentää mielenterveyteen liittyviä stigmoja. Tänä vuonna mielenterveysviikon teemana on yhdenvertaisuus ja sosiaalinen saavutettavuus. Lisäksi Taideyliopiston omana teemana on yhteenkuuluvuus.

Mielenterveysviikon tapahtumapäivä kampuksilla 10.4.2024

Tule jakamaan ajatuksiasi yhdenvertaisuudesta ja sosiaalisesta saavutettavuudesta!

Keskiviikko 10.4. on Taideyliopiston oma kampanjapäivä. Teatterikorkeakoulun Torilla ja Musiikkitalon Agorassa avataan ajatusseinät, jonne voit jakaa ajatuksiasi opiskelijoiden mielenterveysviikon teemoista yhdenvertaisuus ja sosiaalinen saavutettavuus, keskustella aiheista ja tavata muita opiskelijoita.

Tilaisuudet järjestetään Teatterikorkeakoulun Torilla klo 11.30–13.00 ja Musiikkitalon Agorassa klo 14.00–15.30. Agorassa juhlitaan samalla myös uudistetun tilan avajaisia.

Paikalla ovat yliopistopappi Lisa Enckell, opintopsykologit Volkan Topal ja Sanna Vuorinen sekä Taideyliopiston ylioppilaskunta.

Tervetuloa mukaan!