Taideyliopiston tutkijoiden luentosarja jatkuu ensi viikolla

Taideyliopiston tutkijoiden luentosarja esittelee Taideyliopiston kolmessa akatemiassa vaikuttavia tutkijoita. Luentosarja tarjoaa mahdollisuuden syventyä Taideyliopistossa parhaillaan tehtävään tutkimukseen, sen aiheisiin, tuloksiin, työmenetelmiin ja tekijöihin musiikin, kuvataiteen ja esittävien taiteiden alueilta. Jokaisessa sarjan osassa luennoi kaksi tutkijaa, kukin 30 minuuttia, jonka jälkeen on varattu aikaa yleiselle keskustelulle. Luentosarja on avoin kaikille taideyliopistolaisille ja kurssisuorituksena se on suunnattu jatko-opiskelijoille sekä tutkimuksellisesti suuntautuneille maisteritason opiskelijoille. Suurin osa luennoista järjestetään etänä.   

Ensi viikon ohjelma

Ke 13.03.2024 15:00-17:00 Remote/etäopetus (suomeksi)

  • Liisamaija Hautsalo: Vernakularisaatio suomalaisessa oopperassa   
  • Annikka Konttori-Gustafsson & Matti Huttunen: Uusia näkökulmia Suomessa harjoitetun musiikin ja musiikkikoulutuksen sosiaalihistoriaan  

Tapaaminen järjestetään kokonaan etänä Zoomissa. Linkki https://uniarts.zoom.us/j/65268734706

Lämpimästi tervetuloa! 

Kevään muut luennot

Thu 18.04.2024 17:15-19:15 KO-156, Auditorio 1 (eng)   

  • Karolina Kucia: Parasitic Relations, Monstrous Narratives – what does it mean to work together, to make art in precarious conditions.
  • Kai Lehikoinen: Socially Engaged Art as a Subject of Study 

Suoritustavat (2 op): osallistuminen kurssin luentoihin ja kirjallisen työn palauttaminen vastuuhenkilölle kurssin viimeisen luentokerran jälkeen. Arviointiasteikko: hyväksytty/hylätty. 

Lisätietoa

Saijaleena Rantanen saijaleena.rantanen@uniarts.fi

Otso Aavanranta otso.aavanranta@uniarts.fi