Opiskelija, ilmoittaudu mukaan juhlimaan promootiota – ilmoittautuminen promootiotapahtumiin on nyt auki

Taideyliopiston maisteri- ja tohtoripromootio järjestetään 16.–18. elokuuta 2024. Promootiossa juhlitaan taidetta, sen koulutusta ja tutkimusta, joista olemme ylpeitä ja joiden haluamme näkyvän ja kuuluvan yhteiskunnassa nyt ja tulevaisuudessa. Näinä haastavina aikoinakin – tai etenkin juuri nyt – meidän täytyy pitää meteliä itsestämme.

Ilmoittaudu mukaan seuraamaan promootioviikonlopun tapahtumia!

Taideyliopiston henkilöstöllä ja opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua yleisön roolissa promootioviikonlopun juhlallisuuksiin. Promootio saattaa kuulosta pönötykseltä, mutta sen ei tarvitse olla sitä! Olemme pyrkineet tekemään promootiosta meidän näköisemme. Kuten taideoppilaitokselle kuuluu, lisäämme perinteisiin oman twistimme.

Tapahtumat, jotka vaativat ilmoittautumisen:

Taiteen juhla 

Musiikkitalo
Perjantai 16.8. klo 18.00

Kaikille kaupunkilaisille avoin juhla kokoaa yhteen Taideyliopiston taiteellisen osaamisen ja avaa yliopiston promootioviikonlopun ohjelman. Musiikkitalon Konserttisalissa nähdään yliopiston opiskelijoiden monitaiteinen produktio, joka on mukaansatempaavaa musiikillinen kokemus. Lipun hintaan sisältyy myös ohjelma lämpiötiloissa ja terassilla Konserttisalin esityksen jälkeen. Tutustu ohjelmaan verkkosivuillamme.

Lippuja voi lunastaa niin kauan kuin paikkoja on jäljellä.

Promootioakti

Musiikkitalon Konserttisali
Lauantai 17.8. klo 10.00

Promootioakti on koko promootion tärkein tapahtuma. Promovointi akateemisiin oppiarvoihin tapahtuu aktissa. Promovoinnin myötä maisterit saavat laakeriseppeleet ja tohtorit tohtorinhatut.

Ilmoittautuminen päättyy 9.8.2024.

Promootioillallinen

Vanha ylioppilastalo
Lauantai 17.8. klo 19.00

Aktipäivä huipentuu juhlavaan ja arvokkaaseen illalliseen, joka on kolmen ruokalajin istuva illallinen. Ilta päättyy tansseihin.

Henkilökunnan ja opiskelijoiden hinta illalliselle on 120 €. Illallinen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen illalliselle avataan 3.6.2024. Ilmoittautuminen on auki 17.6. asti ja paikkoja on rajoitetusti.

Promootiotapahtumat, joihin ei tarvitse ilmoittautumista:

Juhlakulkue

Lähtö Musiikkitalolta
Lauantai klo 14.00

Juhlallinen kulkue kulkee läpi Helsingin keskustan ja jakaantuu Ekumeeniseen Riemujuhlaan Temppeliaukion kirkkoon ja Ilon juhlaan Kulttuurikasarmille. Juhlavat mustavalkoiset kulkueet ovat yksi promootion näyttävimmistä hetkistä ja ne keräävät joukon promovendien läheisiä sekä uteliaita ohikulkijoita Musiikkitalon laidalle. Kulkueen reitin varrella tullaan näkemään myös monipuolista taideohjelmaa.

Ekumeeninen Riemujuhla

Temppeliaukion kirkko
Lauantai klo 14.30

Ekumeeninen Riemujuhla eli juhlajumalanpalvelus järjestetään promootioaktin jälkeen samanaikaisesti Ilon juhlan kanssa. Tilaisuuteen siirrytään promootioaktista järjestäytyneenä kulkueena. Tilan rajallisuuden vuoksi osallistuminen Ilon juhlaan on rajattu vain promovendeille ja heidän seuralaisilleen.