10v juhlalogo 10v juhlagif

Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

Ohjelmaehdotusten deadline 36. ISMEn maailmankonferenssiin on 2.10.2023

Musiikkikasvatuksen maailmanjärjestön ISME:n 36. konferenssi järjestetään Helsingissä 28.7.-2.8.2024. Se tarjoaa musiikkikasvatuksen tutkijoille, opettajille ja sidosryhmille kohtaamispaikan, jossa he voivat esittää kysymyksiä, visioida tulevaisuuden näkymiä ja solmia uusia kumppanuuksia, joiden avulla muuttaa maailmaa. Konferenssi avaa väyliä tutkia musiikkikasvatuksen moninaisia mahdollisuuksia edistää kestävyyttä.

Musiikkikasvatuksen visiot ja mahdollisuudet keskiöön

Musiikkikasvatuksella on ratkaisevan tärkeä rooli yksilön, yhteisön ja yhteiskunnan hyvinvoinnin edistämisessä. Viimeaikaisten epävarmuustekijöiden myötä on entistä tärkeämpää visioida, tutkia ja edistää musiikkikasvatuksen monipuolisia mahdollisuuksia lisätä yhdenvertaisuutta, yhteisöllisyyden ja osallisuuden tunnetta sekä ekologista kestävyyttä. Tapahtuman järjestäjänä Taideyliopisto uskoo, että musiikissa ja muissa taiteenlajeissa on valtavasti potentiaalia muuttaa maailmaa.  Tähän muutokseen tarvitaan kaikkien musiikki- ja taidekasvattajien panosta.

Ohjelmahaku on nyt käynnissä: ohjelmahaku päättyy

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa tammikuussa 2024, ja ohjelmaehdotusten haku on auki. Ehdotuksia esitelmiksi, postereiksi, symposiumeiksi, työpajoiksi ja esityksiksi toivotaan kaikkialta maailmasta uransa eri vaiheissa olevilta tutkijoilta ja taiteentekijöiltä – myös maisteriopiskelijoilta ja ammattiuransa alkuvaiheissa olevilta.

Huomioithan, että hakijoilta edellytetään ISME-jäsenyyttä.

  • Ohjelmahaku: päättyy 2.10.2023, päätökset 31.1.2024 mennessä
  • Ohjelmahaku konferenssia edeltäviin seminaareihin: päättyy 1.11.2023, päätökset 28.2.2024 mennessä

Tutustu konferenssiin ja ohjelmahakuun tapahtuman kotisivuilla