Muusikkojen liitto järjestää avoimen opiskelijapäivän ja jamit

Ilmoittaudu mukaan Muusikkojen liiton opiskelijapäivään ja jameihin.


Muusikkojen liitto järjestää kaikille musiikin opiskelijoille avoimen opiskelijapäivän maanantaina 23.1.2023 klo 16.30 alkaen Helsingin G Livelabissa. Iltapäivän aikana keskitytään työelämään liittyviin aiheisiin – tule mukaan verkostoitumaan, tutustumaan erilaisiin uramahdollisuuksiin sekä saamaan vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin. Tapahtuma huipentuu kaikille avoimiin jameihin klo 19 alkaen – ilmoittaudu mukaan!

Opiskelijapäivässä pääset tutustumaan Muusikkojen liittoon. Liiton juristit Ilona Vartiainen ja Mirkka Kivilehto esittäytyvät ja vastaavat sopimuksiin liittyviin kysymyksiin. Musiikki- ja viihdealan yritys Manage Me:n operatiivinen johtaja Tina Jukarainen kertoo managerin työstä sekä sen yhteydestä artistin ja muusikon uraan. Helsingin kaupunginorkesterin intendentti Aleksi Malmberg kertoo työstään orkesterimuusikkojen kanssa, ja agentin palveluihin perehdyttää Live Nation Agency Finlandin Head of Agency Matti Kaunisvesi.

Opiskelijoita tapaamassa ovat myös Muusikkojen liiton osastojen johtokuntaa, muusikot Anna Dantchev, Olli Krogerus ja Elina Hjelt sekä orkesterimuusikko Miikka Saarinen. 

Tapahtumaan mahtuu mukaan 100 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Tapahtuma järjestetään suomeksi, mutta keskustelua käydään tarvittaessa myös englanniksi. Tapahtumassa on maksuton cocktailtarjoilu. 

Päivä huipentuu kaikille avoimiin jameihin klo 19 alkaen. House bandissa soittavat Stina Koistinen (laulu), Amanda Blomqvist (rummut ja perkussiot), Juho Kanervo (sello ja basso) ja Markus Pajakkala (puhaltimet, perkussiot ja kosketinsoittimet).  Tervetuloa mukaan lavalle jammailemaan – otathan soittimesi mukaan! Soittajien käytössä ovat klubin flyygeli ja rummut sekä mikrofoneja ja vahvistimia. Jameihin on maksuton sisäänpääsy.

Sijainti

  • G Livelab Helsinki (Yrjönkatu 3, Helsinki)

Aikataulu ja ohjelma

  • 16.30 Ovet ja cocktailtarjoilu
  • 17.00 Esittäytymistä ja tutustumista
  • 18.00 Kysymyksiä ja verkostoitumista
  • 19.00 Jamit

Onko sinulla jotain kysyttävää? Voit esittää kysymyksiä tai ajatuksia ilmoittautumislomakkeessa. Vastaukset otetaan huomioon tapahtuman sisällöissä.

lmoittautuminen on sitova. Mikäli et voikaan osallistua tapahtumaan, ilmoitathan siitä sähköpostitse liiton tiedottaja–tuottaja Rosanna Mantilalle (rosanna.mantila@muusikkojenliitto.fi).