M-talon Agoraa uudistettiin palvelemaan kohtaamisia ja opiskelijoiden tarpeita

Töölön kampuksen kehittämisryhmä päätti viime vuonna uudistaa Agora-tilaa vastaamaan paremmin talon väen tarpeisiin. Uutta kalustusta suunniteltiin erillisessä suunnitteluryhmässä. Etenkin ryhmän opiskelijajäsenistä tuntui, että tila kaipasi mukavuuskalusteita sekä laadukkaampia, työskentelyyn ja ruokailuun sopivia pöytäryhmiä. Tila haluttiin tehdä myös viihtyisämmäksi, jotta se mahdollistaisi paremmin kaikenlaiset kohtaamiset.

Suunnittelussa hyväksyttiin se, että tilan luonne muuttuu jonkin verran ja se voi vaikuttaa tapahtumien järjestämiseen. Kalusteet valikoitiin kuitenkin erilaisia tapahtumia huomioiden niin, että kalusteet ovat pyörillä liikuteltavia ja tila säilyy näin muokattavana.

Uudesta Agorasta löydät nyt viisi korkeussäädettävää pöytäryhmää ergonomisilla tuoleilla, kuusi suojaisaa nojatuolia sohvapöytineen, sekä veikeitä jalkalamppuja. Tilaan jääneet vanhat sohvat on tarkoitus muokata vielä pyörillä kulkeviksi, jotta niitäkin voidaan jatkossa helpommin siirrellä.

On hyvä huomioida uusi kalustus tulevien tapahtumien suunnittelussa. Mikäli kaipaat tilaisuuden ajaksi tilaan lisätuoleja tai pöytiä, niitä on kuitenkin edelleen saatavilla.

Osana kehittämistyötä tilasta löytyy myös kahviautomaatti, josta saa pientä maksua vastaan kupin kuumaa. Tervetuloa viihtymään ja kohtaamaan henkilöstöä sekä opiskelijoita uudistettuun Agoraan!