10v juhlalogo 10v juhlagif

Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

Lipputarjous Sibelius-Akatemian opiskelijoille Silentopia-teoksen esityksiin Tanssin talossa 14.-15.4.

Tanssiteatteri Sivuun Ensemble tarjoaa Sibelius-Akatemian opiskelijaryhmille lipputarjouksen (12€/kpl) Silentopia-teoksen esityksiin Tanssin talossa 14.-15.4. Alennuslippuja voi ostaa yksittäin tai isompana satsina koko ryhmälle.

Silentopia on yleisön ja kriitikoiden ylistämä ympäristökriisiä ja siihen liittyviä tunteita käsittelevä näyttämöteos. Silentopia tarkastelee tanssin, livemusiikin ja tieteen keinoin ihmisen toiminnan merkitystä planeettamme hyvinvoinnille. Sibelius-Akatemiassa tuntiopettajana toimiva Jazz-osaston alumni Jarmo Saari on Anni Elifin ja Pauli Lyytisen kera esiintymässä Silentopiassa.

Silentopia – Miten metsä vastaa?

Espoon Kaupunginteatterissa ja April Jazz -festivaalilla keväällä 22 yleisön ja kriitikot hurmannut taiteen- ja tieteentekijöiden ritualistinen teos saapuu Tanssin taloon!

Tanssiteatteri Sivuun Ensemble kutsuu yleisön Erkko-salin luontokappeliin käsittelemään ympäristökriisiin liittyviä tunteita ja omaa osallisuuttamme siinä. Muusikot, tanssijat ja tutkijat kuljettavat katsojan aikakautemme kivusta ja pelosta kohti toivoa ja luottamusta.

Koreografi Ninni Perkon vimmainen, herkkä, pyhä siirtymäriitti visualisoi uusia mahdollisuuksia ja maailmoja rakentaen siltoja tulevaisuuteen. Muusikot Anni Elif Egecioglu, Pauli Lyytinen ja Jarmo Saari, äänisuunnittelija Paavo Malmberg sekä tutkijat Unni Pulliainen ja  Jaakko Kaartinen ovat osa luontokappelissa tapahtuvaa teosta  tanssijoiden Katri Soini, Jukka Tarvainen, Kaisa Niemi ja Tiia Hämäläinen kanssa. Maan suurenmoisilta yhteiskuntaeläjiltä, muurahaisilta, saadaan teokseen toista näkökulmaa.

Silentopia tarkastelee tanssin, livemusiikin ja tieteen keinoin ihmisen toiminnan merkitystä planeettamme hyvinvoinnille. Teos on valmistettu yhteistyössä poikkitieteellisen tutkijatiimin kanssa. Tutkijoiden kirjoittamat toivoa valavat tiedeblogit ovat luettavissa Silentopian verkkosivuilta.