10v juhlalogo 10v juhlagif

Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

Kuvataideakatemian opetuksen suunnittelupäivillä keskityttiin opetussuunnitelmiin

kuvituskuva

Kuvataideakatemian opetuksen suunnittelupäivillä Katajanokan kasinolla keskityttiin 16.8.2023 uusien opetussuunnitelmaluonnosten käsittelyyn henkilöstön ja opiskelijaedustajien kesken. Kommentteja kerättiin yhteiskeskustelussa sekä Flinga-työskentelyssä.

Kuvataideakatemian opiskelijat ja henkilöstö voivat kommentoida akatemian Teams-tilassa sijaitsevia opetussuunnitelmaluonnoksia 16.-31.8.2023. Nykytaiteen historian ja teorian kandidaattiohjelman sekä Praxis­-maisteriohjelman kommentit lähetetään Inkeri Suutarille, inkeri.suutari@uniarts.fi ja kuvataiteen kandidaatin ja maisterin koulutuksen kommentit Emma Savolaiselle, emma.savolainen@uniarts.fi

Kuvataideakatemian opiskelijat kutsutaan OPS-tapaamiseen maanantaina 4.9.2023 kello 15-16.30. Paikka ilmoitetaan sähköpostitse. Opiskelijat valmistelevat yhdessä ennakkokysymyksiä ja kommentteja, joista keskustellaan OPS-ryhmän kanssa. Kuvataideakatemian OPS-ryhmä käsittelee henkilöstön ja opiskelijoiden palautteet kokouksessaan viikolla 36. Opetussuunnitelmat viedään akatemian johtokunnan päätöskäsittelyyn 26.9.2023.