10v juhlalogo 10v juhlagif

Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

Kutsu konserttiin pe 17.3. – avec-lippuja HKO:n konserttiin

Tervetuloa konserttiin perjantaina klo 19!

Sibelius-Akatemian opiskelijoille ja henkilökunnalle on varattuna konserttiin maksuttomia avec-lippuja. Itsesi lisäksi voit kutsua konserttiin perheenjäsenen tai kaverin, eli voit lunastaa maksimissaan 2 ilmaislippua. Ilmaislippuja voi lunastaa niin kauan, kuin paikkoja on jäljellä. Lunastusohjeet viestin lopussa.

Archora

Eva Ollikainen johtaa konsertin pe 17.3 klo 19. Viulisti Alina Ibragimova tunnetaan rehellisestä, välittömästä suhteestaan niin teoksiin kuin yleisöönsäkin. Béla Bártokin ensimmäinen viulukonsertto on ilmeikäs pysäytyskuva nuoresta rakastuneesta säveltäjästä, joka on juuri löytänyt unkarilaisten kansanlaulujen aarreaitan oman sävelkielensä kasvualustaksi.

Puolalaisen Witold Lutosławskin ensimmäinen sinfonia huipentaa säveltäjän varhaisen luomiskauden. Vauhtia ja äkkivääriä käännöksiä tiukkuva teos katsoo sekä taaksepäin nuoruuden esikuviin – Stravinsky, Debussy, Ravel, Prokofiev, Bartók – että eteenpäin, jossa siintävät säveltäjän tunnusmerkiksi muodostuneet rikkaat sointimaailmat ja ainutlaatuinen dramaturgia.

Esiintyjät

  • Eva Ollikainen, kapellimestari
  • Alina Ibragimova, viulu

Ohjelma

  • Witold Lutosławski, Sinfonia nro 4 
  • Béla Bartók, Viulukonsertto nro 1 op. Posthumous
  • Anna Thorvaldsdottir, Archora (ekS)
  • Jean Sibelius, Pohjolan tytär 

Liput

Valitse paikkakartasta max 2 vapaana olevaa paikkaa.
Lippujärjestelmä ohjaa tämän jälkeen sinut lunastamaan maksuttomat liput, jotka toimitetaan sähköpostitse.

Huomioithan, että etu on saatavilla ainoastaan Ticketmasterin verkkokaupasta alla mainittua linkkiä käyttäen. Sinun tulee kirjautua Ticketmasterin tilillesi tai luoda tili Ticketmasteriin ostoprosessin aikana.