Kirjaston käyttö valmistumisen jälkeen

Taideyliopiston kirjasto on kaikille avoin kirjasto, joten opiskelijat voivat käyttää kirjastoa myös valmistumisen jälkeen.

Kun olet valmistumassa Taideyliopistosta, kirjaston palveluista ei tarvitse luopua, vaan voit käyttää kirjaston palveluja ja lainata aineistoja valmistumisen jälkeenkin. Lue alta lisää, mitä opintojen päättymisen jälkeen tulee huomioida.

Päivitä yhteystietosi

Valmistumisen jälkeen asiakastietosi eivät päivity enää automaattisesti, joten tiedot täytyy päivittää itse Arscassa. Varsinkin sähköpostiosoitteen päivittäminen (muu kuin @uniarts.fi-osoite) ennen valmistumista on tärkeää, sillä kirjaudut jatkossa Arscaan sähköpostisi kautta.

Kirjastokortti

Huomioithan, että Tuudo-mobiilisovelluksen käyttö ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun Uniarts-tunnuksesi ovat lakanneet toimimasta. Et voi siis enää käyttää Tuudoa kirjastoaineiston lainaamiseen tai uusimiseen.

Pelkän virtuaalisen kortin käyttö on jatkossakin mahdollista, sillä löydät virtuaalisen kirjastokorttisi myös Arscasta (Omat tiedot – Kirjastokortit). Kortti toimii kirjaston automaateilla samalla tavalla kuin Tuudo-kortti.

Saat halutessasi virtuaalisen kortin lisäksi myös muovisen kirjastokortin kirjaston asiakaspalvelusta. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

Elektroniset aineistot

Lisensoitujen e-aineistojen etäkäyttö ei ole mahdollista ilman Uniarts-tunnusta, mutta osaa niistä voit käyttää paikallisesti kirjaston asiakaspäätteillä. Tietokantalistaltamme löydät myös paljon aineistoja, jotka ovat vapaasti käytettävissä (tietokannat, joiden nimen perässä ei ole lukon kuvaa).

Onnittelut valmistumisen johdosta!