10v juhlalogo 10v juhlagif

Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

Kehu kaveria: lue kiitokset viikoilta 10-11

Kehu kaveria kampanjassa nostetaan esiin opiskelijoiden ja henkilöstön kertomia kiitoksia ja esimerkkejä, jotka ovat ilahduttaneet tai vaikuttaneet positiivisesti opiskelu- ja työilmapiiriin.

Lähetetyt kehut:

Kiitos Kuvataideakatemian mainion kierrätyspisteen järjestäneille opiskelijoille!

Joppe Haahti! Olet valoisa, lämmin, ammattitaitoinen ja kaikessa ahkeruudessasikin rauhallinen ja muut upeasti huomioiva. Ilo opiskella yhdessä 🙂

Lotta Karlsson, det är en fröjd att få jobba med dig! 🙂

Kiitos Sanna Suonsyrjä, olet mahtava esihenkilö!

Kiitos Elina Knihtilä valtavasta työpanoksesta ja välittämisestä. Tää inspiroi mua näyttelijäopiskelijana tosi paljon.

Outi Parkkila on kollegana rakentava, auttavainen, hauska ja hyvää ilmapiiriä luova ja oi, niin fiksu! Kiitos Outi!

Grazie Sirkka Parviainen per la tua esperienza, senso dell’umorismo, atteggiamento forte ed energico. Sei 3B (Bella, Brava, Buona)!

Kääntäjä Minna Salomaalle lämmin kiitos lukuisien asiatekstien kääntämisestä tarkasti, laadukkaasti ja aina ajallaan!

Eeva Lepo-Prunnila! olet täysin korvaamaton!

Kiitos Hanna Björksten siitä, että olet aina valmis auttamaan! Sinua valoisampaa, tehokkaampaa ja asiantuntevampaa työntekijää saa etsiä. Kiitos, että luot ympärillsesi positiivista energiaa <3

Kiitokset Jukka Heikkilä ja muu IT helppari väki -aina ystävällinen vastaanotto vaikka olisi kuinka kummallinen tai vaikea pyyntö.

Kiitoksia uuden Artsin tekijäporukka erityiseti Mirva ja Veera – hyvin jaksatte vastata samoihin kysymyksiin uudelleen ja uudelleen.

Kiitos teakin tuottajat suuresta avusta hädän hetkillä!

Kehu kaveria -kampanja

Kehu kaveria -kampanjan kiitoksia ja esimerkkejä kerätään sähköisellä Surveypal-lomakkeella. Ne julkaistaan nimettömästi, ellei kiitoksen tai esimerkin ilmoittaja toisin halua. Kiitoksista kerrotaan joka perjantai Artsissa ja infonäytöillä. Kampanja toteutetaan Taideyliopistossa sekä suomeksi että englanniksi. Kiitos voi olla yleinen, koko henkilöstöä koskeva tai tietyille henkilöille kohdistettu. Kampanja on käynnissä 30.4. asti.