Kehu kaveria: lue kiitokset viikoilta 10-11

Kehu kaveria kampanjassa nostetaan esiin opiskelijoiden ja henkilöstön kertomia kiitoksia ja esimerkkejä, jotka ovat ilahduttaneet tai vaikuttaneet positiivisesti opiskelu- ja työilmapiiriin.

Lähetetyt kehut:

Thank you Seija Suontausta for your friendliness and helpfulness. Your smiles brighten up the days of many and your hard work is appreciated!

Heli Konka olet upee muija!

Toisen vuosikurssin OD-opiskelijat, olette kirkkaita ajattelijoita!

N2 OOTTE TÄHTIÄ!!!!!

Saijaleena Rantanen on akateemisen yhteisön valopilkku. Hän on luotettava huippuosaaja, joka kohtelee ihmisiä arvostavasti ja rohkaisevasti. Hän muotoilee sanottavansa positiivisesti ja saa kuulijalle aikaan hyvän mielen. Hän on yhteisön rakentaja. Ole kuin Saikku!

Kehu kaveria -kampanja

Kehu kaveria -kampanjan kiitoksia ja esimerkkejä kerätään sähköisellä Surveypal-lomakkeella. Ne julkaistaan nimettömästi, ellei kiitoksen tai esimerkin ilmoittaja toisin halua. Kiitoksista kerrotaan joka perjantai Artsissa ja infonäytöillä. Kampanja toteutetaan Taideyliopistossa sekä suomeksi että englanniksi. Kiitos voi olla yleinen, koko henkilöstöä koskeva tai tietyille henkilöille kohdistettu. Kampanja on käynnissä 30.4. asti.