10v juhlalogo 10v juhlagif

Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

Tule kuuntelemaan Uniarts Hubin osallistujien tuoreita yritysideoita Creative Demo Day -tapahtumaan Musiikkitalossa 25.5.

Kuvituskuva

Uniarts Hub ja Aalto Digital Creatives -esihautomo-ohjelmat huipentuvat torstaina 25.5.2023 klo 13—17 Musiikkitalon Alalämpiössä järjestettävään Creative Demo Day -tapahtumaan. Tapahtumassa kevään ohjelmien osallistujat pitchaavat yritysideansa yleisölle ja saavat palautetta asiantuntijaraadilta. Tilaisuus on kaikille avoin ja sen kieli on englanti.

Luoville aloille suunnatut Taideyliopiston Uniarts Hub sekä Aalto-yliopiston Aalto Digital Creatives sekä ovat osa Helsingin kaupungin tukemaa, seitsemän yliopiston muodostamaa Kampusinkubaattorit-ohjelmaa.

Creative Demo Dayn vierailevana puhujana on kansainvälisesti arvostettu kitaristi ja yrittäjä Erja Lyytinen. Pitchaukset arvioi kolmihenkinen raati: Helene Auramo, Prönö, Juha Järvinen, Metropolia-ammattikorkeakoulu, sekä Taina Seitsara, Business Helsinki. Pitchausosion moderoi Elsa Ervasti.

Hae mukaan syksyn 2023 Uniarts Hub -ohjelmaan kesäkuussa!

Uniarts Hub on taidealojen liiketoiminnan kehittämiseen tähtäävä esihautomo-ohjelma, jonka osallistujat saavat kattavan tietopaketin erilaisista yritystoiminnan mahdollisuuksista ja tukea oman ideansa kehittämiseen.

Esihautomo-ohjelma järjestetään kahdesti vuodessa ja seuraava hakuaika aukeaa kesäkuun 2023 alussa. Noin 12 viikkoa kestävä ohjelma käynnistyy syyskuussa 2023. Tutustu Uniarts Hubiin tarkemmin.

Lisätietoa Creative Demo Daysta ja Uniarts Hubista