Taideyliopiston tapahtumakausikortti

Ohjeet, miten saat itsellesi käyttöön tapahtumakausikortin ja miten sitä käytetään

Taideyliopiston opiskelijat pääsevät Taideyliopiston kausikortilla veloituksetta Sibelius-Akatemian ja Teatterikorkeakoulun omissa tiloissa tapahtuviin esityksiin. Kuvataideakatemian omissa gallerioissa näyttelyt ovat aina maksuttomia.

Kausikortin saa Taideyliopiston toimipisteiden infosta osoittamalla voimassa olevan opinto-oikeuden.

Sibelius-Akatemian tapahtumat

Kausikortti oikeuttaa yhden henkilön sisäänpääsyyn Sibelius-Akatemian pääsymaksullisiin tapahtumiin.

Musiikkitalon salit Black Box, Sonore, Camerata, Organo

Konserttivahtimestari jakaa vapaalippuja Musiikkitalon alalämpiössä kutsuvierastiskillä kausikorttia vastaan. Lippujen jakaminen aloitetaan tunti ennen konsertin alkua. Vapaalippuja on varattu jokaiseen tapahtumaan kiintiömäärä, josta lippuja jaetaan niin kauan kuin niitä riittää. Lippuja ei voi varata etukäteen.

Musiikkitalon konserttisali

Henkilöstön ja opiskelijoiden kiintiöpaikat sijaitsevat parvella, ellei Artsissa toisin ohjeisteta. Vapaalippua ei tarvitse hakea erikseen. Varmista konsertin tuottajalta oikeuttaako kausikortti sisäänpääsyyn. Tuottajan yhteystiedot löydät tapahtumakalenteristamme tapahtuman yhteydestä.

Sibelius-Akatemian sinfoniaorkesterin konsertit

Taideyliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle on vapaalippuja varattuna rajoitettu määrä, eikä niitä voi varata. Lipun voi lunastaa Artsin konserttikohtaisesta uutisesta löytyvällä linkillä, tai noutaa konserttipäivänä tuntia ennen konsertin alkua Musiikkitalolta pääaulan kutsuvierastiskiltä. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi opiskelijakortilla, läsnäolotodistuksella tai tapahtumakausikortilla.

Muualla kuin Musiikkitalossa järjestettävät tapahtumat

Varmista konsertin tuottajalta oikeuttaako kausikortti sisäänpääsyyn. Tuottajan yhteystiedot löydät tapahtumakalenteristamme tapahtuman yhteydestä.

Teatterikorkeakoulun esitykset

Kausikortti, opiskelijakortti tai läsnäolotodistus oikeuttavat kahteen vapaalippuun (itse + avec) kaikkiin Teatterikorkeakoulun esityksiin.

Vapaaliput varataan itse sähköisestä lippuvarausjärjestelmästä. Valitse varatessasi osallistujatyypiksi ”osallistuja” ja lipputyypiksi ”TaiY / Aalto Elo / Näty / TaiYn Avoin (= avoin yliopisto)”. Lippuja varataan esityskohtaisesti tapahtumakalenterin kautta.

Teatterikorkeakoulun lippujen lunastus ja peruminen

Saapuessasi esitykseen ilmoittaudu lipunmyynnissä 20 min. ennen esityksen alkua. Lipunmyyntipiste on Teatterikorkeakoulun aulassa. Kaikkiin Teatterikorkeakoulun esityksiin tulee olla lippu ja sinun on lippuja lunastaessasi kyettävä pyydettäessä todistamaan oikeutesi vapaalippuun. Katso tarkemmat tiedot taideyliopistolaisten vapaalipuista Artsi-intrasta.