10v juhlalogo 10v juhlagif

Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

Onnittele 10-vuotiasta Taideyliopistoa sanoin ja kuvin! Kerro paras muistosi, parhaat palkitaan

Taideyliopisto viettää 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023. Juhlavuosi huipentuu lukuvuoden avajaisiin ja Uniarts Fest -taidefestivaaliin 22. syyskuuta.

Nyt sinulla on mahdollisuus onnitella kymppivuotta viettävää Taideyliopistoa ja kertoa samalla paras muistosi työ- tai opiskeluajaltasi. Miltä tuntui ensimmäisenä päivänäsi Taideyliopistossa? Onko sinulle jäänyt erityisesti mieleen jokin tapahtuma tai näyttely? Ansaitseeko joku henkilö erityiset kehut työskentelystä Taideyliopiston hyväksi?

Voit kertoa muiston vapaassa muodossa ja liittää halutessasi mukaan kuva muiden taideyliopistolaisten iloksi. Voit myös jakaa muiston jatkamalla jotakin seuraavista lauseista:

Taideyliopisto on opettanut minulle… 

  • Taideyliopisto on poikkeuksellinen yhteisö, koska… 
  • Ensimmäisenä päivänäni Taideyliopistossa… 
  • Hauskin muistoni on… 
  • Olen ollut todistamassa, kun…. 
  • Seuraavan henkilön panos Taideyliopiston kehittämisessä on ollut erityinen: 

Palkintona huppareita

Palkitsemme parhaita muistoja Taideyliopisto-hupparilla. Jos haluat osallistua kilpailuun, jätä yhteystietosi lomakkeen loppuun. Voit myös antaa luvan muiston julkaisuun yliopiston verkkosivuilla.  

Kaikki onnittelut ja muistot julkaistaan henkilöstön intranet-Artsissa, linkin löydät etusivun kuvanostosta. Lisäksi julkaisemme parhaita muistoja pitkin vuotta yliopiston verkkosivuilla sekä kampusten infonäytöillä.