10v juhlalogo 10v juhlagif

Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

Sibelius-Akatemian tutkintotodistuksen hakeminen 

Ohjeet Sibelius-Akatemian tutkintotodistuksen hakemiseen ja todistuksen noutamiseen.

Hae tutkintotodistusta sähköisellä hakemuksella

Kandidaatiksi valmistuvat

Hakiessasi kandidaatin tutkintotodistusta vastaa ensin valtakunnalliseen Kandipalautekyselyyn osoitteessa https://kandipalaute.fi. Vastattuasi sinut ohjataan kandidaatin tutkinnon todistushakemukselle. Jos et voi vastata kyselyyn, ota yhteyttä osoitteeseen kandipalaute@uniarts.fi.

Kandipalautekyselyyn vastaaminen kestää 15–20 minuuttia. Kyselyn tuloksia käytetään yliopiston opetuksen kehittämiseen. Kandipalaute on osa yliopistojen rahoitusmallia: Tulokset ja vastausprosentti vaikuttaa yliopiston saaman kokonaisrahoituksen määrään, joten vastaukset ovat myös tätä kautta arvokkaita. Taideyliopisto ei pysty yhdistämään annettuja vastauksia opiskelijoihin.

Maisteriksi tai tohtoriksi valmistuvat

Todistusten haku- ja jakopäivät

 


Todistuksen noutaminen ja publiikki

Tutkintotodistuksen voi noutaa valmistumispäivästä alkaen N-talon infosta tai Kuopion toimipisteestä (ellei valmistuja ole tutkintotodistusta hakiessaan ilmoittanut muuta). 

Sibelius-Akatemia järjestää juhlallisen todistuksenjakotilaisuuden, publiikin, joulukuussa ja kesäkuussa Helsingissä. Publiikkiin kutsutaan kaikki edellisen publiikin jälkeen valmistuneet.  Kutsu publiikkiin lähetetään erikseen ja siihen pitää ilmoittautua kutsussa olevien ohjeiden mukaan.  

Publiikissa jaetaan publiikkipäivänä valmistuvien tutkintotodistukset. Aiemmin saman lukukauden aikana valmistuneiden tulee noutaa oma tutkintotodistuksensa N-talon infopisteestä tai Kuopion toimipisteestä.